Life

Survivor România 2021 Live Video. Urmărește aici episodul 9 de astăzi, 22 ianuarie. Update

22.01.2021 | 21:40
Survivor Romania 2021 Live Video Urmareste aici episodul 9 de astazi 22 ianuarie Update
ADVERTISEMENT

Competiția „Survivor România 2021 continuă și în această seară cu noi provocări și probe dificile pentru cele două echipe. Conflictele dintre Faimoși nu par să se termie prea curând, concurenții nefiind capabili să ajungă la o înțelegere. 

Scandalul dintre fete și băieți este mai aprins ca niciodată și nu se pot înțelege, iar Zanni izbucnește din nou la adresa colegilor de echipă, pe care îi acuză că dau dovadă de falsitate.

ADVERTISEMENT

„Gata cu vrăjeala!”, a răbufnit Zannidache. Ediția din această seară poate fi urmărită Live Video pe kanald.ro.

Survivor România 2021 Live Video. Ediția de astăzi, 22 ianuarie

Tensiunile dintre Faimoși nu se mai termină, iar cei din echipa Războinicilor sunt de-a dreptul șocați de atitudinea adversarilor. Zannidache îi atacă din nou pe colegii lui, despre care spune că sunt falși.

ADVERTISEMENT

„Ne mințim că ne iubim. Eu sunt aici să spun gata cu vrăjeala! (…) De multe ori mă trezesc cu nervi pentru că ei nu reușesc să se schimbe și eu nu pot să țip la un prost să îi zic, băi, ești prost…”, spune Zanni revoltat.

„Astăzi jucăm jocul de imunitate”, anunță Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii. Cele două echipe vor fi puse la încercări limită și își vor testa abilitățile prin intermediul unor noi probe complicate.

ADVERTISEMENT
Survivor România 2021
Survivor România 2021, ediția din 22 ianuarie. Sursa foto: captură YouTube

Războinicii sunt de-a dreptul șocați de conflictele din echipa Faimoșilor și sunt de părere că tensiunile dintre ei își vor pune amprenta asupra parcursului lor în concurs. „Nu știm ce e la ei în familie, însă tot ce se întâmplă, îi va încetini pe parcurs”, a declrat Sorin.

„De aia ne ciondănim cu ele. Tu nu te uiți in jur? Noi vrem mâncare, să o procurăm. dați-i la fată șampon. Suntem la Survivor aici, trebuie să fim răi, nu trebuie să te vaiți că ai părul murdar, că te ustură pielea, ce e asta? Dacă așa e, du-te la București, te nominalizăm și gata. Ești sensibil, dar nu aici, ești sensibil, du-te acasă, nu zice nimeni să nu fii!”, a mai spus Zannidache la adresa Roxanei Nemeș, după ce vedeta s-a plâns de condițiile la care este supusă.

ADVERTISEMENT

Epiodul din această seară poate fi urmărit pe Kanal D sau pe kanald.ro, începând cu ora 20:00.

Ce se întâmplă în echipa Războinicilor. Musty a recunoscut tot

În timp ce fetele și băieții din echipa Faimoșilor se ceartă tot timpul, Războinicii vor să arate ca o adevărată echipă. Se pare că lucrurile nu stau chiar așa, după cum a declarat Musty, care a spus tot adevărul legat de echipa lui.

Relația dintre concurenții echipei Războinicilor nu este întotdeauna lipsită de certuri, însă fac tot posibilul să le lase în urmă atunci când trebuie să treacă cu bine de o probă. Atunci când nu sunt pe traseu, apar certuri, „bisericuțe” și discuții mai puțin plăcute.

„Pentru anumite persoane am văzut că este o problemă și am impresia că persoanele alea simt că au atacat. Se formau bisericuțe. (…) În ultima săptămână am văzut anumite chestii și de la Alin și de la Albert, anumite chestii foarte meschine, prin spate cumva, am mai surprins niște vorbe. Nici nu am mai discutat cu ceilalți colegi ca să nu fac buba mai mare, am ales să păstrez cât de ascuns posibil chestia asta, să nu fie un haos între noi.

În ultimele zile am început să mă retrag foarte mult în spate, să nu mai vorbesc prea mult, să nu mai arăt că știu să fac multe sau să nu mai fac multe pentru că și data trecută mi-a zis Alin că la consiliu a vrut să mă nominalizeze pe mine pentru că m-am impus ca lider, chestie pe care nu am vrut să o fac niciodată, într-o zi eram cam tăcut”, a declarat Musty în cadrul show-ului.

 

ADVERTISEMENT