Life

Survivor România: ediția din 15 martie 2022. Natalia Duminică, eliminată din competiție: “Cred că este logic”

Survivor România: ediția din 15 martie 2022 aduce o nouă eliminare. Un concurent din rândul Faimoșilor părăsește concursul. Natalia Duminică,
15.03.2022 | 22:33
Survivor Romania editia din 15 martie 2022 Natalia Duminica eliminata din competitie Cred ca este logic
Survivor România: ediția din 15 martie 2022. Foto: PRO TV
ADVERTISEMENT
15-03-2022
22:35

Natalia Duminică părăseşte Survivor

Natalia Duminică a fost eliminată. Faimoasa a avut şi o primă reacţie după ce a aflat că părăseşte competiţia. 

„Cred că este logic. Mă repet. Simțindu-mă că nu pot da 100% pe traseu, aș ține echipa pe loc, ceea ce nu îmi place, nu-mi stă în caracter. Cred că nu aș rezista o secundă să nu intru pe traseu sau să nu încerc să-mi ajut echipa. Îmi doresc să schimbați ceva, câștigați! Treziți-vă, enervați-vă!

Chiar cred că așa veți câștiga. Frica este un motivator excelent. Îmi doresc să evoluați frumos, iar eu să mă bucur pentru voi. Eu nu știu cum să vă enervez și să vă dau ceva forță de la mine ca să câștigați.

Eu sunt cu voi emoțional, o să fiu cu voi mereu. Fiți tari! Cât este de greu să mă despart de voi. M-am obișnuit cu voi. (…) Băieții sunt stâlpul echipei”, a spus Natalia Duminică.

15-03-2022
20:35

Cătălin Zmărăndescu vrea să plece

Cătălin Zmărăndescu a spus că și-ar dori să plece de la Survivor România, după ce echipa sa, a Faimoșilor, a pierdut cu 10 la 2 în fața Războinicilor.

Zmără s-a contrariat cu Elena Chiriac și Mari Fica, spunându-le fetelor că ar vrea să nu mai continue în joc.

15-03-2022
20:17

Războinicii au câștigat jocul de comunicare

Războinicii sunt în continuare pe cai mari. Concurenții din echipa albastră câștigă pentru a șasea oară consecutiv comunicarea.

Faimoșii nu au reușit nici măcar o singură dată să triumfe la acest joc. Scorul este unul umilitor pentru Faimoși: 10 la 2.

15-03-2022
20:07

Războinicii îi umilesc pe Faimoși

Captură PRO TV

 

Oana Ciocan a învins-o pe Laura Giurcanu!

Este 8 la 2 pentru echipa Războinicilor!

15-03-2022
19:55

4 la 2 pentru Războinici

Captură PRO TV

 

Laura Giurcanu, punct important pentru Faimoși!

Scorul este 4 la 2 pentru Războinici la această oră!

15-03-2022
19:40

Relu Pănescu l-a învins pe TJ

Captură PRO TV

 

TJ Miles, învins a doua zi la rând de Relu Pănescu la Survivor România!

Scorul e 2 la 1 pentru echipa Războinicilor!

15-03-2022
19:32

Primul punct al serii, adus de Cătălin Zmărăndescu

Captură PRO TV

Blaze și Cătălin Zmărăndescu au început jocul. Amândoi s-au străduit, cu mici stângăcii din partea lui Blaze, la momentul de final.

Cel care a înscris a fost Cătălin. Este 1 la 0 pentru Faimoși.

15-03-2022
19:24

Mesaje de la prieteni

Concurenții intră într-un nou joc de comunicare. Faimoșii și Războinicii au declarat că sunt gata să dea totul.

Cei care vor câștiga vor primi mesaj de la prietenii din România.

15-03-2022
19:05

TJ și Zmără, neconcordanțe în privința Elenei Chiriac

„La un moment dat, TJ, zice cine e Elena Chiriac care zice că e la sufletul meu. Hello, e prietenă cu mine și nu-ți permit”, a zis Zmărăndescu într-o discuție în contradictoriu cu TJ Miles.

Cei doi nu au fost de acord în privința apropierii dintre Zmărăndescu și tânăra Elena Chiriac.

15-03-2022
18:58

CRBL îl ia la ochi pe Zmărăndescu

„Zmărăndescu este un specimen rar. Acum nu înțeleg de ce se vaită… Joacă rolul de victimă”, a spus CRBL despre Zmără.

Cântărețul a spus că Zmărăndescu împinge în față concurența sa din propria echipă din frică.

15-03-2022
18:45

Zmărăndescu versus Drăgulescu

„Elena a intrat de trei ori și n-a adus puncte. A intrat cu fata nouă de la Războinici, de care au râs toți”, a comentat Marian.

Cătălin îl acuză pe Marian Drăgulescu că are ambiții personale și nu luptă pentru echipă.

15-03-2022
18:33

„Cine ești tu?”

Elena Chiriac și TJ Miles au avut o discuție în contradictoriu legat de felul în care concurează fiecare.

„Cine ești tu să-mi spui dacă fac bine?”, i-a reproșat TJ Elenei, aceasta spunându-i că nu e în măsură să dea lecții.

Ediția din 15 martie 2022 a show-ului Survivor România aduce o nouă eliminare din rândul Faimoșilor. În pericol să părăsească reality-show-ul filmat în Republica Dominicană sunt TJ Miles, Natalia și CRBL.

Survivor România: ediția din 15 martie 2022

Faimoșii au pierdut jocul pentru imunitate în ediția din 14 martie a Survivor România în fața Războinicilor. Prin urmare, au fost nevoiți să se nominalizeze între ei. În tabăra roșie, concurenții s-au împărțit în două tabere evidente. Una dintre ele l-ar avea ca lider pe Cătălin Zmărăndescu. Despre el, CRBL a spus că îl manipulează pe TJ Miles după bunul plac. De cealaltă parte se află trio-ul CRBL-Laura-Elena, acesta fiind tot mai vehement la adresa lui TJ și a cărților pe care le joacă Zmărăndescu în acest concurs.

ADVERTISEMENT

TJ Miles și-a pus în cap toți coechipierii de la Survivor România, după acuzațiile aduse Laurei Giurcanu. Astfel, a primit trei voturi din partea colegilor săi și a devenit primul concurent propus spre eliminare. Marian Drăgulescu și Elena Chiriac au câștigat colanele imunității personale și așa au avut obligația să propună pe cineva în mod direct spre eliminare.

Cine pe cine a nominalizat

Elena a nominalizat-o pe Natalia Duminică. Pe de altă parye, gimnastul Marian Drăgulescu a ales să-l scoată la înaintare pe CRBL exilatul grupului vedetelor. Situația din tabăra roșie devine tot mai tensionată pe măsură ce concurenții încep să se plângă de atitudinea lui Cătălin, mai ales în timpul meciurilor. Laura Giurcanu are un episod destul de dur cu Zmărăndescu, sportiv care a luat-o destul de tare în primire și pe recent intrata Mari Fica. Cătălin Zmărăndescu l-a jignit însă și pe Marian Drăgulescu, soția celui din urmă comentând afirmațiile luptătorului.

ADVERTISEMENT

La Războinici, lucrurile s-au mai atenuat după ce și aceștia au avut niște confruntări verbale cu Relu, pe care mulți îl consideră îmbârligătorul acestei echipe. Relu Pănescu, însă, a ajuns în lacrimi în emisiune, tocmai pe fondul confruntărilor cu colegii săi. Rămâne de văzut cum va evolua situația în continuare și cine va fi eliminat în cele din urmă.

Show-ul Survivor România este unul dintre cele mai urmărite de la noi. Competiția este difuzată de PRO TV, în zilele de duminică, luni și marți, imediat după Știrile PRO TV.

ADVERTISEMENT