Sport

Tandemul Bîrsan – Feșnic, eroare de arbitraj uriașă în Poli Iași – UTA: „Și dacă mă uit din elicopter trebuia dat roșu și penalty”

Tandemul Marcel Bîrsan - Horațiu Feșnic a făcut o eroare mare de arbitraj în duelul dintre Poli Iași și UTA, cei doi fiind criticați de Ion Crăciunescu.
08.12.2023 | 20:30
Tandemul Birsan  Fesnic eroare de arbitraj uriasa in Poli Iasi  UTA Si daca ma uit din elicopter trebuia dat rosu si penalty
Tandemul Bîrsan - Feșnic, eroare de arbitraj uriașă în Poli Iași - UTA. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

În finalul primei reprize, mai exact în minutul 40+5, Aly Abeid l-a călcat în careu pe Andrei Gheorghiță, însă nu s-a dictat lovitură de la 11 metri, deși faza a fost sesizată și la VAR.

Tandemul Bîrsan – Feșnic, eroare de arbitraj uriașă în Poli Iași – UTA

Tandemul Marcel Bîrsan – Horațiu Feșnic a comis o eroare mare de arbitraj în finalul primei reprize a duelului dintre Poli Iași și UTA, privându-i pe moldoveni de un penalty clar.

ADVERTISEMENT

Mai mult de atât, Aly Abeid, fotbalistul celor de la UTA care a faultat în propriul careu, trebuia să fie și eliminat, însă greșeala de arbitraj a făcut ca acesta să rămână pe teren, iar Poli Iași să nu primească un penalty.

„Și dacă mă uit din elicopter trebuia dat roșu pentru UTA și penalty pentru Poli Iași”, a fost reacția dură la pauza meciului a lui Ion Crăciunescu, la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO AICI

Poli Iași nu a primit un penalty clar și la meciul cu Farul

În meciul din campionat cu Farul, scor 2-3, care s-a jucat chiar înaintea partidei cu UTA, Poli Iași a fost din nou dezavantajată și nu a primit un penalty, după ce Mihai Popescu l-a călcat în careu pe Luis Phelipe, însă arbitrul nu a dictat nimic.

La finalul meciului, Leo Grozavu nu a vrut să vorbească mult despre greșeala de arbitraj, ci s-a rezumat la a-și certa jucătorii pentru că nu au fost atenți în prima repriză: „Meciul a început la ora opt și noi am început la nouă. Așa e când faci multe greșeli, așa e la fotbal. Nu e suficient să ai o repriză bună, mai ales când joci cu echipe care au calitate.

ADVERTISEMENT

Nu ne-a surprins Farul, pentru că am fost surprins exact pe fazele pe care noi le-am pregătit o săptămână. Asta este până la urmă, aici îmi pun eu întrebările.

Sunt curios doar dacă s-ar fi întâmplat în celălalt careu faza și nu în careul Farului. Dar nu comentez mai mult, eu antrenez echipa, nu vorbesc despre arbitraj”.

ADVERTISEMENT

„Campionatul e foarte strâns, clasamentul e strâns. Două înfrângeri te aduc în zona periculoasă. Ai câștigat două meciuri, deja speri la play-off”, mai spunea Leo Grozavu.

ADVERTISEMENT
Tags: