Fotbal international

Telenovela transferului lui Neymar de la Santos la Barcelona nu s-a încheiat! Brazilienii cer în continuare bani

19.02.2020 | 09:33
Telenovela transferului lui Neymar de la Santos la Barcelona nu sa incheiat Brazilienii cer in continuare bani
ADVERTISEMENT

Telenovela transferului lui Neymar de la Santos la FC Barcelona nu s-a încheiat, deoarece brazilienii cer în continuare bani de la gruparea catalană.

Telenovela transferului lui Neymar de la Santos la Barcelona nu s-a încheiat

Conform cotidianului spaniol As, Santos a înștiințat clubul FC Barcelona că le datorează 4,5 milioane de euro drept compensații la transferul lui Neymar, deoarece nu s-a jucat decât unul din cele două meciuri amicale prevăzute în contract.

ADVERTISEMENT

Cele două formații s-au întâlnit în cadrul trofeului Joan Gamper în 2013, dar ele ar fi trebuit să joace un meci amical și în Brazilia, așa cum se stabilise la transferul lui Neymar la gruparea catalană.

Santos mai vrea aproape 9 milioane de euro

Acum, brazilienii cer suma de 4,5 milioane de euro drept compensații, deoarece întâlnirea nu mai poate avea loc cu Neymar în tricoul Barcelonei, după ce starul carioca s-a transferat la Paris Saint-Germain.

ADVERTISEMENT

Pe lângă acești bani, Santos ar trebui să mai primească de la FC Barcelona suma de 8,9 milioane de euro deoarece la cedarea jucătorului a păstrat 5% dintr-un viitor transfer.

Neymar, scandal cu suporterii PSG

În ultima perioadă s-a scris foarte mult despre o posibilă întoarcere a lui Neymar la FC Barcelona, mizându-se pe faptul că brazilianul este nefericit la Paris Saint-Germain, iar relația sa cu fanii francezi nu este deloc una bună.

ADVERTISEMENT

În cele din urmă starul brazilian a rămas în capitala Franței și chiar a încercat să se împace cu suporterii formației Paris Saint-Germain. Neymar le-a transmis fanilor că își dorește în continuare să câștige trofee cu echipa franceză.

Neymar, cel mai bine plătit fotbalist din Ligue 1

PSG domină clasamentul din Ligue 1 la nivelul celor mai bine plătiți fotbaliști. Top 10 al celor mai bine plătiți jucători din campionatul Franței este ocupat în exclusivitate doar de fotbaliștii lui PSG, iar Neymar are cel mai mare salariu.

ADVERTISEMENT

Neymar se distrează în Franța și face show la fiecare meci pentru PSG, iar în partida de pe „Parc des Princes” pe care campioana Franței a jucat-o în compania lui Montpellier (5-0), brazilianul a primit cartonașul galben, după ce și-a ridiculizat adversarii.

ADVERTISEMENT