Sport

Temerile lui Florin Tănase după transferul în China. Ce l-a sfătuit Nicolae Stanciu: „E distanţă mare, are copil mic”

FCSB şi Shanghai Port au ajuns la un acord pentru transferul lui Florin Tănase. Chinezii şi-au asumat să plătească clauza de reziliere de 3 milioane de euro a golgheterului ultimelor două sezoane de SuperLiga.
28.07.2022 | 10:12
Temerile lui Florin Tanase dupa transferul in China Ce la sfatuit Nicolae Stanciu E distanta mare are copil mic
Temerile lui Florn Tănase după transferul în China. Ce l-a sfătuit Nicolae Stanciu: „E distanţă mare, are copil mic”. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Florin Tănase (27 de ani) se desparte după șase ani de FCSB, perioadă în care a câștigat o Cupă a României și titul de cel mai bun marcator al campionatului două sezoane la rând. Mijlocașul ofensiv va pleca la Shanghai Port, echipă aflată pe locul 6 în SuperLiga chineză.

Ce temeri are Florin Tănase în legătură cu transferul în China

Chinezii achită clauza de reziliere a lui Tănase, în valoare de 3 milioane de euro, în timp ce fotbalistul va încasa un salariu anual de 1 milion de euro, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate. La Shanghai Port, internaționalul român va fi coleg cu brazilianul Oscar, fost câștigător de Europa League și dublu câștigător de Premier League, cu Chelsea.

ADVERTISEMENT

„Nu s-a semnat, dar discuţiile sunt încheiate pentru că pentru noi erau foarte uşor de încheiat. Trebuie să intre 3 miliaone! E puţin euforic, îţi dai seama, a vorbit mult cu Stanciu.

I-a vorbit de la superlativ şi de echipă şi în general de situaţia de acolo.  Şi de viitorul coleg de echipă, Oscar. E şi el puţin preocupat pentru că probabil va pleca singur.

ADVERTISEMENT

E distanţă mare, are copil mic, căţel. Tănase oricum e un altfel de fotbalist”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

De ce nu va pleca imediat la Shanghai. Cine va fi căpitanul roș-albaștrilor

Deși nu va juca pentru FCSB în returul cu Saburtalo Tbilisi din turul 2 preliminar al UEFA Conference League, Florin Tănase nu va pleca imediat în Asia. FANATIK a anunțat în exclusivitate motivul pentru care „decarul” este obligat să mai rămână zece zile în țară: atât durează formalitățile până când fotbalistul va primi viza de intrare în China.

ADVERTISEMENT

În lipsa lui Tănase, FCSB și-a ales deja noul căpitan. Florinel Coman va fi noul purtător al banderolei, iar Mihai Stoica a explica cum s-a ajuns la această decizie.

Noul căpitan e Florinel Coman! Ceilalţi căpitani sunt Octavian Popescu şi Darius Olaru. Coman e căpitanul echipei din două motive. Primul este pentru că a apărut în viaţa lui profesională o schimbare majoră, a devenit tată şi e foarte serios şi implicat în antrenamente.

ADVERTISEMENT

Iar al doilea este pentru că a fost o voce ascultată în vestiar. Aş adăuga chiar motivul trei, pentru că chiar are voce, carismă şi calităţi de lider, chiar dacă din afară nu se vede, noi ştim ce e acolo”, a mai spus managerul general al roș-albaștrilor.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 6,70 este cota pentru „meciul va ajunge la penalty-uri” la FCSB – Saburtalo Tbilisi. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT