Sport

Tensiuni la CFR Cluj! Impresarul unui jucător sare la gâtul unui oficial: “Este un mincinos! Cerem rezilierea și despăgubiri!”

Ibrahima Mbaye nu a jucat niciun minut la CFR Cluj, iar impresarul fotbalistului susţine că va cere rezilierea contractului şi îl face praf pe Răzvan Zamfir, directorul sportiv.
07.01.2023 | 11:01
Tensiuni la CFR Cluj Impresarul unui jucator sare la gatul unui oficial Este un mincinos Cerem rezilierea si despagubiri
Ibrahima Mbaye a fost sub comanda lui Sinisa Mihajlovic. Sursa: hepta.ro
ADVERTISEMENT

CFR Cluj l-a transferat în vară pe Ibrahima Mbaye, un jucător cu un CV de invidiat, fost fotbalist la Inter Milano şi Bologna, cu peste 140 de prezenţe în Serie A. Doar că la campioana României a fost tras pe linie moartă încă din start.

Tensiuni la CFR Cluj! Impresarul unui jucător sare la gâtul unui oficial

Mbaye a prins o singură dată banca, la meciul din Cupa României cu Dumbrăviţa, câştigat cu scorul de 5-0 de CFR. Impresarul jucătorului, Beppe Accardi a vorbit în presa din Italia despre situaţia lui Mbaye, spunând că nici măcar nu mai are drept de a reveni în România:

ADVERTISEMENT

„După ce Mbaye și-a încheiat contractul cu Bologna, Răzvan Zamfir a forțat transferul. Negociam cu echipe americane, dar într-un final ne-a convins. Am semnat și eram mulțumiți, dar apoi… nu l-au trecut pe listă.

Pe 17 decembrie, Ibra se întorcea din Italia în România, dar l-au oprit la biroul de imigrări, spunându-i că nu poate reveni în România pentru că nu i-au făcut permis de muncă.

ADVERTISEMENT

Însă nu ăsta e cel mai rău lucru, ci faptul că antrenorul nici măcar nu l-a luat vreodată în calcul!”, a declarat impresarul pentru tuttomercatoweb.

Ibrahima Mbaye, la Bologna. Sursa: hepta.ro
Ibrahima Mbaye, la Bologna. Sursa: hepta.ro

“Zamfir ne-a spus numai minciuni. E un mincinos! În plus, jucătorul nu și-a primit ultimele salarii”

Impresarul fotbalistului l-a făcut praf pe Răzvan Zamfir, directorul sportiv de la CFR Cluj, pe care îl consideră un mincinos şi susţine că va merge în instanţă pentru a primi despăgubiri:

ADVERTISEMENT

„Nu poate merge în România, sunt niște probleme birocratice. Dar vom acționa în instanță, vom cere rezilierea contractului și despăgubiri. Am vorbit cu avocații: nu l-au pus pe listă, putem cere rezilierea.

Zamfir ne-a spus numai minciuni. E un mincinos! În plus, jucătorul nu și-a primit ultimele salarii. Și mai sunt jucători în situația asta, Mbaye chiar le-a dat niște bani unor jucători africani pentru a rezista. Vom vedea ce se va întâmpla, vorbesc peste tot”, a spus Accardi.

ADVERTISEMENT

Ibrahima Mbaye şi-a încheiat vara trecută contractul cu Bologna, club care l-a cumpărat în 2015 cu 3,5 milioane de euro de la Inter Milano. CFR Cluj l-a luat fără niciun ban, dar nu a intrat în planurile lui Dan Petrescu.

  • 28 de ani are Ibrahima Mbaye
  • 450.000 de euro este cota de piaţă a fundaşului 
ADVERTISEMENT