Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Țintele de transfer ale lui Dinamo, ironizate în direct: „Și tu speri să scrii la Paris Match”

Alin Buzărin şi Robert Niţă au ironizat transferurile la care visează şefii de la Dinamo, printre ţinte fiind Damjan Djokovic şi Ionuţ Nedelcearu.
18.12.2023 | 17:27
Tintele de transfer ale lui Dinamo ironizate in direct Si tu speri sa scrii la Paris Match
Țintele de transfer ale lui Dinamo, ironizate în direct: „Și tu speri să scrii la Paris Match”. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Dinamo speră să încheie anul cu două victorii, care să mai liniştească atmosfera în Şoseaua Ştefan cel Mare. “Câinii” sunt penultimii în clasament, cu doar 10 puncte adunate în primele 19 etape.

Țintele de transfer ale lui Dinamo, ironizate în direct: „Și tu speri să scrii la Paris Match”

Şefii lui Dinamo speră să aducă nume importantă în iarnă, printre transferurile vehiculate fiind cele ale lui Damjan Djokovic şi Ionuţ Nedelcearu. În direct la FANATIK SUPERLIGA, Alin Buzărin şi Robert Niţă au ironizat aceste transferuri.

ADVERTISEMENT

Robert Niţă: Dinamo joacă împotriva Botoşaniului. Dacă fac un punct, e groasă. Nu ştiu ce speră Dinamo cu 10 goluri marcate în 19 meciuri jucate. Ei au 0,5 goluri pe meci. Ce să speri? Să ce?

Alin Buzărin: Speră la Djokovic, la transferuri… 

“Există un risc foarte mare ca în CV-ul lui să scrie că a retrogradat”

Robert Niţă: Hai mă, Aline. Şi tu speri să scrii la Paris Match. Ei speră. Ai văzut că au scăpat în presă, pe surse, transferurile. Vine Nedelcearu din Italia, nu? Ce jucător îţi vine…

ADVERTISEMENT

Cât ar fi el de dinamovist. Mai ales că există un risc foarte mare ca în CV-ul lui să scrie că a retrogradat. Adică, Dinamo dacă era pe locul 7, 8 sau 10, mai ziceai. Că îl păcălim cu play-off-ul, că o să învingem două meciuri.

Apropo, ultimele două meciuri ale lui Dinamo sunt cu singurele echipe pe care le-a învins: Botoşani şi Voluntari. Botoşani autogol şi la Voluntari se ratează penalty în minutul 90+7.

ADVERTISEMENT

Dinamo va juca luni, de la ora 20:00, pe terenul “lanternei” FC Botoşani. Ultima victorie obţinută de “câini” în SuperLiga datează din 19 august când echipa antrenată la acea vreme de Ovidiu Burcă a învins Voluntari cu 3-2.

În fiecare luni, marți și vineri, FANATIK SUPERLIGA se vede LIVE și în exclusivitate pe FANATIK.RO. Emisiunea se poate vedea, în aceeași zi, în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

ADVERTISEMENT