Sport

Ţîru pleacă de la CFR Cluj și poate ajunge gratis la o rivală: „I-am oferit un contract”. Update exclusiv

Bogdan Țîru urmează să o părăsească pe CFR Cluj! Fundașul central sosit în iarnă, în Gruia, poate ajunge gratis la o rivală din SuperLiga.
23.08.2023 | 17:43
Tiru pleaca de la CFR Cluj si poate ajunge gratis la o rivala Iam oferit un contract Update exclusiv
Bogdan Țîru va pleca de la CFR Cluj în această vară. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT
23-08-2023
14:47

Sepsi confirmă interesul pentru Țîru anunțat de FANATIK

Bogdan Țîru va pleca de la CFR Cluj în această vară, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK. Site-ul nostru a scris în premieră despre posibilitatea ca fundașul central să ajungă gratis la Sepsi. 

Attila Hadnagy, directorul general al covăsnenilor, a confirmat FANATIK și a declarat că i-a pus pe masă un contract lui Bogdan Țîru. „Noi i-am oferit un contract, bun din punctul nostru de vedere, dar ni s-a transmis ce are el la CFR. Noi atât putem, vom vedea ce o să fie. Cert este că ne mai dorim un fundaș central”, a declarat Hadnagy, conform gsp.ro.

Bogdan Țîru are bagajele făcute și va pleca sigur de la CFR Cluj în această vară. FANATIK a aflat ce oferte are Neluțu Varga pentru fundașul central care a sosit la începutul anului în Gruia. Fotbalistul cu două apariții la naționala României poate ajunge gratis la Sepsi. Covăsnenii au rămas cu un gust amar după „artificiul” pe care l-a făcut CFR Cluj în ceea ce privește transferul lui Petrila la Rapid, anunțat în exclusivitate de site-ul nostru.

Ţîru pleacă de la CFR Cluj! La ce echipă din SuperLigă poate ajunge gratis

Bogdan Țîru a fost transferat de CFR Cluj în iarna anului trecut. Ardelenii au plătit 250.000 de euro polonezilor de la Jagiellonia, însă fotbalistul a adunat doar 8 apariții în partea a doua a sezonului precedent. FANATIK a aflat că fundașul central nu face parte din planurile lui Andrea Mandorlini și va pleca din Gruia în această vară.

ADVERTISEMENT

Din informațiile FANATIK, CFR Cluj are o ofertă din Polonia pentru transferul lui Bogdan Țîru, iar Neluțu Varga cere 200.000 de euro în schimbul fundaşului central.

Bogdan Țîru, care a adunat două prezențe pentru CFR Cluj în acest sezon, este dorit și de Sepsi. Patronul fostei campioane a României este dispus să-l lase gratis pe fundașul central în lotul formației antrenate de Liviu Ciobotariu.

ADVERTISEMENT
  • Bogdan Țîru mai are contract cu CFR Cluj până în vara anului 2025

Sepsi a rămas cu un gust amar după transferul lui Petrila la Rapid

Sepsi și CFR Cluj au avut o relație foarte bună, însă legătura dintre cele două cluburi s-a „deteriorat” după transferul lui Claudiu Petrila la Rapid din această vară, anunțat în exclusivitate de FANATIK.

Giuleștenii l-au împrumutat pe fostul atacant al CFR-ului pentru suma de 500.000 de euro. Pentru un transfer definitiv, clubul finanțat de Dan Șucu și Victor Angelescu trebuie să plătească încă 200.000 de euro celor de la CFR Cluj la finalul sezonului 2023/2024.

ADVERTISEMENT

Sepsi deține 10% dintr-un viitor transfer al lui Claudiu Petrila, iar în urma acestei „inginerii”, covăsnenii vor încasa doar 25.000 de euro. Dacă atacantul ar fi fost cumpărat definitiv în această vară pentru 750.000 de euro, Sepsi ar fi încasat suma de 75.000 de euro.

CFR Cluj l-a vândut pe Yeboah în Danemarca

CFR Cluj s-a despărțit în această vară de Emmanuel Yeboah. FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că atacantul ghanez a fost cedat de ardeleni la Brondby, fosta campioană a Danemarcei.

ADVERTISEMENT

În urma transferului, formația finanțată de Neluțu Varga a încasat suma de 1.800.000 de euro. Mai mult decât atât, CFR Cluj a păstrat un procent de 25% dintr-un viitor transfer al tânărului fotbalist.

  • 300.000 de euro este cota de piață de lui Bogdan Țîru, conform Transfermarkt.
ADVERTISEMENT