Sport

Toni Iuruc, reacţie pentru Fanatik după ce i-a fost redusă suspendarea Simonei Halep: “Doamne ajută! Mă bucur pentru ea”. Exclusiv

Toni Iuruc a vorbit pentru FANATIK după ce i-a fost redusă suspendarea Simonei Halep de la 4 ani la 9 luni. Fostul soţ al sportivei consideră decizia drept una normală.
05.03.2024 | 17:35
Toni Iuruc reactie pentru Fanatik dupa ce ia fost redusa suspendarea Simonei Halep Doamne ajuta Ma bucur pentru ea Exclusiv
Toni Iuruc, reacţie exclusivă după ce i-a fost redusă suspendarea Simonei Halep: "Doamne ajută! Mă bucur pentru ea". Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

TAS i-a redus suspendarea Simonei Halep de la 4 ani, la doar 9 luni! Asta înseamnă că sportiva se va putea întoarce în circuit încă de pe acum, având în vedere că a fost suspendată din octombrie 2022 până în prezent.

Toni Iuruc, reacţie exclusivă după ce i-a fost redusă suspendarea Simonei Halep

Fostul soţ al Simonei Halep, Toni Iuruc, a oferit o reacţie în exclusivitate pentru FANATIK în care a declarat că reducerea suspendării este o decizie normală, în condiţiile în care a crezut mereu în nevinovăţia sportivei:

ADVERTISEMENT

“Este o veste foarte bună, dar vă rog să mă înţelegeţi că nu aş vrea să comentez despre viaţa profesională a doamnei Halep. Aşa cum am declarat din urmă cu doi ani, eu cred că este o decizie normală.

Doamne ajută! Mă bucur pentru ea şi atâta tot. Dar mai mult decât atât, vă rog să mă înţelegeţi, nu am ce să spun. Da, este o normalitate!”, a spus Toni Iuruc pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Simona Halep poate reveni în competiţiile oficiale!

Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne a hotărât ca suspendarea Simonei Halep să fie redusă de la 4 ani la doar 9 luni. Această hotărâre este definitivă şi sportiva poate reveni în competiţii de mâine.

Simona Halep nu a mai jucat din octombrie 2022, când a fost suspendată provizoriu. Nu a mai jucat tenis de 17 luni. Pentru că sportivei i s-a dictat o suspendare redusă la 9 luni, ea ar fi trebuit să expire în iulie 2023.

ADVERTISEMENT

Primul turneu la care Simona Halep poate reveni este Miami Open, care se va desfăşura între 19 şi 31 martie. Fostul lider mondial nu mai este în clasamentul WTA, ceea ce înseamnă că la următoarele turnee mari ar putea fi nevoită să ceară un wildcard.

Halep solicită 10 milioane de dolari de la firma canadiană care a produs pudra de colagen!

Simona Halep a dat în judecată compania Quantum Nutrition, firma canadiană care a produs pudra de colagen contaminată cu roxadustat şi care a fost consumată de sportivă.

ADVERTISEMENT

Jucătoarea solicită daune de 10 milioane de dolari, firma canadiană neavând nicio reacţie oficială despre acest subiect. Simona Halep, alături de avocaţi, au reuşit să demonstreze la TAS că substanţa interzisă a ajuns în corpul sportivei în mod accidental.

  • 17 luni a stat pe bară Simona Halep
  • 32 de ani are Simona Halep
ADVERTISEMENT