Fotbal intern

Toni Petrea e încrezător înaintea meciului cu Astra: ”Suntem pregătiți 100% pentru începerea campionatului”

13.01.2021 | 14:37
Toni Petrea e increzator inaintea meciului cu Astra Suntem pregatiti 100 pentru inceperea campionatului
ADVERTISEMENT

Antrenorul echipei FCSB, Toni Petrea, e încrezător înaintea meciului cu Astra Giurgiu, din etapa a 16-a a Ligii 1, dar spune că pe jucători îi așteaptă o perioadă foarte grea cu multe jocuri.

Roș-albaștrii au efectuat în această iarnă un cantonament în Antalya, care a stârnit indignarea celorlalte formații, unele dintre ele cerând ca aceștia să intre în carantină pentru 14 zile.

ADVERTISEMENT

Finanțatorul Gigi Becali a dezvăluit care este planul ca FCSB să nu intre carantină la întoarcerea din cantonamentul din Turcia și a spus elevii lui Toni Petrea vor juca un meci amical.

Înaintea partidei cu Astra, Toni Petrea e încrezător în jucătorii săi

”Nu am avut probleme medicale, chiar și cei cu accidentări mai vechi au revenit lângă echipă și s-au antrenat cu lotul. Ei sunt încă în programul de recuperare, dar sunt pe un drum bun. Suntem 100% apți pentru începerea campionatului”, a declarat încrezător Toni Petrea, înaintea întâlnirii cu Astra Giurgiu.

ADVERTISEMENT

”După o vacanță scurtă dar binemeritată, pentru jucători a urmat această perioadă la fel de scurtă de pregătire. Am avut condiții foarte bune, nu am de ce să mă plâng, cred că ne-am îndeplinit obiectivele pe care ni le-am propus înainte de a veni aici. Jucătorii au reacționat și au răspuns foarte bine la ceea ce le-am cerut. Aștept nerebdător începutul sezonului”, a spus tehnicianul pentru FCSB TV.

”Astra a încheiat anul foarte bine, cu niște rezultate foarte bune și este într-o revenire de formă. Va fi un meci dificil, un meci disputat. Ne așteaptă o perioadă foarte grea, cu jocuri din trei în trei zile și cu încărcătură fizică și emoțională foarte mare. Trebuie să fim atenți și să încercăm să gestionăm cât mai bine aceste meciuri și să căutăm să obținem cât mai multe puncte.

ADVERTISEMENT

Nu va fi ușor, dar pentru toate echipele e același program așa că formația care va gestiona mai bine aceste momente va avea de câștigat. Trebuie să fim foarte atenți să distribuim efortul cât mai echilibrat asupra jucătorilor și să putem să ne exprimăm la potențial maxim la fiecare meci”, a continuat Petrea.

În încheiere, el a vorbit despre cele două meciuri cu Dinamo, care vor avea loc la distanță de o săptămână: ”Aștept cu interes mare, indiferent de poziția din clasament un meci împotriva lui Dinamo este un derby și cred că toată lumea conștientizează acest lucru.

ADVERTISEMENT

Din păcate, nu putem beneficia de aportul suporterilor în tribune, dar vom încerca să facem totul să ne calificăm mai departe în Cupa României și să câștigăm și în campionat. Dar până atunci mai avem alte meciuri la care trebuie să ne gândim”.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Astra: 1,97 este cota pentru „total goluri: 2-3”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT