Fotbal intern

Toni Petrea, explicații despre împărțirea lotului înaintea confruntărilor cu UTA și Steaua: „Asta am considerat”

12.03.2021 | 14:31
Toni Petrea explicatii despre impartirea lotului inaintea confruntarilor cu UTA si Steaua Asta am considerat
ADVERTISEMENT

FCSB se deplasează la Arad cu o etapă înaintea marelui duel cu CFR Cluj. Antrenorul Toni Petrea a prefațat duelul cu UTA și a vorbit și despre meciul echipei secunde. 

FCSB II va da piept cu Steaua în primul meci pe care îl va juca în 2021 în Liga 3, iar mai mulți oameni de la prima echipă vor încerca să învingă trupa lui Daniel Oprița.

ADVERTISEMENT

Petrea susține că doar fotbaliștii care erau deja considerați potriviți pentru a fi trimiși la formația secundă vor fi lăsați acasă, pentru meciul cu „militarii”.

Toni Petrea, explicații despre împărțirea lotului înaintea confruntărilor cu UTA și Steaua

FANATIK a anunțat în exclusivitate cum va arăta primul 11 al celor de la FCSB II la meciul cu Steaua, din Liga 3. Din echipă nu vor lipsi oameni care ar face parte, în mod normal, din lotul primei formații:

ADVERTISEMENT

Târnovanu – Pantea, Nedelcu, Soiledis, Șerban – Simion, Șut, Oaidă – Niță, Buziuc, Oct. Popescu

Antrenorul Toni Petrea a explicat cum a împărțit lotul echipei sale și de ce a ales să lase oameni precum Nedelcu, Simion, Șut, Oaidă, Buziuc sau Octavian Popescu, de multe ori titulari pentru FCSB, la echipa a doua.

ADVERTISEMENT

„Avem o listă cu jucătorii care pot participa și la meciurile echipei a doua. Am considerat ca, pentru acest meci, este bine să împărțim lotul în două. Dar pentru noi este foarte important meciul de mâine (n.r. de la Arad) și trebuie să îl câștigăm”, a spus Petrea la conferința de presă de dinaintea partidei.

Ce spune despre meciul de la Arad și unde vrea să joace FCSB meciurile: „Cât mai aproape de baza noastră”

Tehnicianul roș-albaștrilor a vorbit și despre așteptările pe care le are față de deplasarea de la Arad. Petrea nu acceptă alt rezultat în afara victoriei și se așteaptă la o opoziție puternică din partea celor de la UTA.

ADVERTISEMENT

„Ne așteaptă o deplasare lungă și un meci cu o echipă bună. Ei au o dublă motivație. Sunt aproape de play-off, dar și echipa care a câștigat un singur meci pe teren propriu. Cred că ambiția lor va fi foarte mare. În ceea ce ne privește, mergem acolo încrezători. Vrem să câștigăm trei puncte și să ne menținem pe prima poziție. 

Nu mă gândesc să menajez jucătorii aflați în pericol de suspendare. Tot ce ne interesează este să câștigăm următorul meci. Căutăm să aliniem cel mai bun 11 posibil și tot ceea ce contează e meciul de sâmbătă, punctele pe care trebuie să le câștigăm atunci.

Nu știu ce ne așteaptă acolo, din câte știu nu a nins, dar va ploua la ora jocului. Nu contează condițiile meteo, ci ca noi să facem tot ce depinde de noi pentru a câștiga acest joc”, a mai spus antrenorul.

Petrea a mărturisit și că nu știe încă unde își va disputa echipa sa meciurile din play-off-ul Ligii 1, după ce va fi nevoită să plece de pe Arena Națională după meciul cu CFR Cluj. FANATIK a anunțat că sunt șanse mari ca stadionul din Giurgiu să fie noua casă a formației lui Gigi Becali.

„Va fi ultimul meci pe Arena Națională dintre jocurile de acasă, într-adevar. Vrem să mergem undeva cât mai aproape de București, de baza noastră. O arenă care să aibă un gazon bun, pe care să ne putem pune în practică jocul”, a încheiat antrenorul.


  • (P) Cota BETANO pentru UTA Arad – FCSB: 2,10 este cota pentru “peste 2,5 goluri marcate”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT