Sport

Torje, dialog halucinant cu un fan al lui Dinamo: “Mi-am luat bastoane și gaze în nas ca să ne dea ăștia gol in 10 oameni!”. Video exclusiv

Gabi Torje este primul jucător dinamovist care a ieșit să discute cu fanii la finalul meciului cu U Cluj, pierdut cu 0-2. Mijlocașul a încercat să medieze conflictul și să dea explicații pentru jocul slab al echipei.
22.05.2022 | 01:24
Torje dialog halucinant cu un fan al lui Dinamo Miam luat bastoane si gaze in nas ca sa ne dea astia gol in 10 oameni Video exclusiv
Gabi Torje, în dialog cu un fan al lui Dinamo. Sursa: Fanatik
ADVERTISEMENT

Dinamoviștii s-au baricadat la vestiare după înfrângerea cu U Cluj, fiind așteptați de mii de fani în afara stadionului. Suporterii au fost furioși pentru evoluția lamentabilă care îi trimite pe “câini” cu un pas în Liga 2, după înfrângrea cu 0-2.

Torje, dialog halucinant cu un fan al lui Dinamo: “Mi-am luat bastoane și gaze în nas ca să ne dea ăștia gol in 10 oameni!”

La mai bine de două ore după finalul meciului, dinamoviștii erau tot la vestiare pentru a scăpa de furia fanilor. Primul care a ieșit să discute cu ei a fost Gabi Torje, unul dintre greii vestiarului, fiind urmat apoi de Steliano Filip şi Mihai Eşanu:

ADVERTISEMENT

Suporter: – Cum, mă Gabi, să nu aveți un șut pe poartă. Mi-am luat și bătaie de la ei (arată spre jandarmi)

Torje: – Vă rog nu mai filmați aici, vreau să discutăm frumos.

Un alt fan, pe fundal: – Pune bătaia pe ei, Gabi!

“În 10 oameni au jucat mai bine ca voi! N-am văzut bă… să vă văd că muriți pe teren”

Suporter: Mi-am luat bastoane, mi-am luat gaze, pentru ce? M-am enervat! Aia în 10 oameni va dau gol!

ADVERTISEMENT

Suporter: În 10 oameni au jucat mai bine ca voi! N-am văzut bă… să vă văd că muriți pe teren. Ce se întâmplă bă frate la echipa asta, spuneți-mi și mie. Ce se întâmplă? Vreau să văd Dinamo ăla care să batem pe toți!

Torje: La ce meci te-ai uitat. Am avut şuturi!

Suporter: V-au bătut spurcații 6-0 v-am aplaudat, nu e nimic. V-au bătut ăștia… bă, dar acuma… Să văd că jucați barajul ăla, că-i mâncați pe ăia, să rămânem aici. Jucați, mă, băiatule! Bun? Atât am avut de zis, mersi că ai venit. Dar măcar, mă, la final, veniți și ne salutați!

ADVERTISEMENT

Torje: Am fost acolo, uită-te pe filmare!

VEZI VIDEO: 

Jucătorii lui Dinamo au stat două ore şi jumătate în stadion! Schimbare de plan de frica fanilor

Jucătorii lui Dinamo au ieșit din stadion la 00:55, după aproape două ore și jumătate de la finalul confruntării. “Câinii” au fost protejați de un cordon de jandarmi, ca să fie evitat orice fel de incident.

Dinamoviştii, la ieşirea din stadion
Dinamoviştii, la ieşirea din stadion

Fotbaliștii s-au urcat în autocar, însă au schimbat planul inițial. Dinamoviștii ar fi trebuit să se întoarcă în această noapte la București cu autocarul, însă vor mai rămâne încă o noapte la Cluj, de frica fanilor.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO: 

Dinamoviştii mai petrec o noapte la Cluj! Evită un nou incident cu suporterii

Astfel, jucătorii și staff-ul lui Dinamo au plecat la hotel, acolo unde vor petrece noaptea, urmând ca în cursul zilei de duminică să se întoarcă la București. Decizia a fost luată pentru a fi evitată o eventuală confruntare cu fanii “câinilor” în drum spre București.

S-a mai întâmplat în trecut ca autocarul dinamovist să fie oprit de fani. Ultima dată, în luna decembrie a anului trecut, după înfrângerea de la Mioveni, scor 1-2. Atunci, autocarul a fost oprit într-o benzinărie.

“Câinii” au nevoie de o victorie la trei goluri diferenţă!

Jucătorii și staff-ul au fost coborâți din autocar și au fost luați la rost de fani, care le-au reproșat șirul de rezultate slabe. Riscul ca acest episod să se repete în această noapte era maxim, în condițiile în care mii de fani dinamoviști s-au deplasat de la București pentru a susține echipa.

Dinamo mai are un singur glonț pentru a rămâne în prima ligă. “Câinii” trebuie să învingă la trei goluri diferenţă U Cluj pentru a se salva. Regula golului în deplasare este anulată şi asta ar putea să îi ajute pe dinamovişti la returul programat pe 29 mai.

 

ADVERTISEMENT