Sport

Tragedie pentru un fotbalist din SuperLiga. Mama jucătorului a murit după ce a călcat într-un cui

Un fotbalist important din SuperLiga trăiește o adevărată tragedie după ce și-a pierdut mama în urma unui accident stupid.
22.09.2022 | 12:48
Tragedie pentru un fotbalist din SuperLiga Mama jucatorului a murit dupa ce a calcat intrun cui
Un fotbalist important din SuperLiga trăiește o adevărată tragedie după ce și-a pierdut mama în urma unui accident stupid. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Este vorba de fundașul formației FC Botoșani, Alin Șeroni, care din această cauză a lipsit de la înfrângerea dură suferită de moldoveni pe terenul lui Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, scor 0-7.

Alin Șeroni, fotbalist cu peste 100 de meciuri în SuperLiga, trăiește o adevărată tragedie

În vârstă de 35 de ani, Alin Șeroni este unul dintre cei mai apreciați fotbaliști din SuperLiga, însă el traversează în aceste momente o perioadă dificilă, după ce și-a pierdut mama într-un mod tragic.

ADVERTISEMENT

Un prieten al jucătorului a dezvăluit că mama lui Șeroni a călcat într-un cui, a făcut septicemie și, din nefericire, a decedat la doar 53 de ani. Iar această tragedie l-a afectat foarte mult pe fundașul de la FC Botoșani.

”Mama lui a murit la doar 53 de ani. A călcat într-un cui și apoi a intervenit septicemia. Mama lui Alin stătea într-un sat pe lângă Timișoara. Din păcate, dânsa avea și diabet, iar lucrul ăsta a cauzat enorm după ce ea călcase într-un cui. Vă dați seama că Șeroni este devastat, iar tot lotul și toată conducerea sunt alături de el în aceste momente.

ADVERTISEMENT

Șeroni este un băiat admirabil și suntem siguri că o să treacă cu bine peste această imensă pierdere. Nu este ușor pentru nimeni în astfel de momente, dar viața trebuie să meargă înainte. Nu avem ce să facem”, a declarat prietenul fotbalistului, pentru prosport.ro.

Croitoru, mesaj emoționant pentru Șeroni

Persoana apropiată lui Alin Șeroni a dezvăluit că acesta nu se afla într-o stare psihică foarte bună și din această cauză a lipsit de la întâlnirea cu Sepsi: ”Alin este un băiat admirabil, dar nu putea să joace în mecul ăsta cu Sepsi.

ADVERTISEMENT

Pe lângă el FC Botoșani a avut și alți jucători lipsă din echipă. Unii au fost cu probleme de familie, alții au fost nevoiți să plece după viză, dar la Șeroni a fost un caz special”.

Fostul antrenor al lui Alin Șeroni de la FC Botoșani, Marius Croitoru a ținut să-i transmită un mesaj jucătorului la finalul întâlnirii FC U Craiova – Rapid 1-0. ”Fii tare fratele meu. Sunt alături de tine!”, a spus actualul tehnician al formației lui Adrian Mititelu, dar fără a se ști la acel moment despre ce este vorba.

ADVERTISEMENT

La scurt timp, FC Botoșani a fost postat un mesaj pe rețelele de socializare: ”Colegii din echipă, staff-ul tehnic și echipa din mangement a clubului FC Botoșani sunt alături de Alin Șeroni în greaua pierdere suferită”.

ADVERTISEMENT
Tags: