Sport

Trăirile lui Edi Iordănescu în derby-ul FCSB – Dinamo! Cum a fost surprins tehnicianul la golul lui Keșeru. Video

Edi Iordănescu a trăit la intensitate maximă derby-ul FCSB - Dinamo, mai ales că startul său pe banca ”roș-albaștrilor” nu a fost unul reușit.
12.09.2021 | 23:02
Trairile lui Edi Iordanescu in derbyul FCSB  Dinamo Cum a fost surprins tehnicianul la golul lui Keseru Video
ADVERTISEMENT

Tehnicianul vicecampioanei României a fost extrem de precaut înainte de joc și asta din cauza faptului că prestațiile formației sale au fost modeste.

Din această cauză, el a și refuzat să meargă la cununia civilă a surorii sale, Maria, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate, preferând să pregătească meciul de pe Arena Națională.

ADVERTISEMENT

Edi Iordănescu, trăiri diferite la FCSB – Dinamo

Toate aceste lucruri acumulate în ultima perioadă de Edi Iordănescu l-au făcut să trăiască momente total diferite în timpul derby-ului FCSB – Dinamo, din etapa a 8-a a Ligii 1.

”Roș-albaștrii” au deschis scorul la mijlocul primei reprize cu un gol de generic TV reușit de Claudiu Keșeru, aflat la primul meci de la revenirea la FCSB, dar tehnicianul vicecampioanei a rămas impasibil.

ADVERTISEMENT

Iordănescu jr. a urmărit încordat execuția atacantului său și nu a avut puterea să se bucure nici măcar atunci când analistul video Michele Ianucci a venit să-l îmbrățișeze. Antrenorul l-a evitat elegant și a rămas concentrat pe ce urmează să se întâmple în meci.

Edi Iordănescu, bucurie necenzurată la golul 2

În schimb, directorul general al FCSB-ului, Mihai Stoica, a sărit de pe banca de rezerve atunci cânnd mingea șutată de Claudiu Keșeru s-a oprit direct în vinclul porții lui Mihai Eșanu.

ADVERTISEMENT

Oficialul ”roș-albaștrilor” a prevăzut parcă acest moment, cu câteva zile înaintea partidei publicând o fotografie în care apare alături de Keșeru și Budescu la care a scris ”Waiting for a free kick (n.r. – În așteptarea unei lovituri libere)”.

În schimb, la cel de-al doilea gol al formației sale, Edi Iordănescu a dat frâu liber bucuriei. În momentul în care Octavian Popescu a finalizat pasa primită de la Andrei Cordea, tehnicianul vicecampioanei s-a îmbrățișat cu MM Stoica.

ADVERTISEMENT

Suporterii au fost la înălțime

FCSB a umilit-o pe Dinamo, scor 6-0, într-un meci fără istoric în care ”roș-albaștrii” și-au dominat adversarul de la un capăt la altul, iart scorul putea fi cu mult mai mare.

Momente uluitoare au avut loc în FCSB – Dinamo, după ce Steliano Filip, fundașul „câinilor”, a fost eliminat. Filip a reacționat nervos, spunându-i arbitrului: ”o să vezi tu că nu e roșu”. Ba mai mult, fundașul lui Dinamo nu a dorit să părăsească terenul. Pentru a nu fi lovit cu obiecte din tribună, în apărarea jucătorului a sărit Mihai Stoica.

Partida FCSB – Dinamo a început în forță încă dinaintea primului fluier al arbitrului Istvan Kovacs, cele două galerii oferind coregrafii de excepție și bannere prin care se ironizau reciproc.


  • (P) Cota BETANO pentru FC U Craiova – FCSB: 2,32 este cota pentru „total goluri: 3-6”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT