Sport

Adrian Rus a semnat cu italienii de la Pisa: “Contract pe patru ani!” Ce salariu va avea. Update Exclusiv

Adrian Rus face pasul în fotbalul italian. FANATIK a aflat că fundaşul lui Fehervar s-a transferat la Pisa pentru 1 milion de euro. Giovani Becali a confirmat mutarea.
28.07.2022 | 16:11
Adrian Rus a semnat cu italienii de la Pisa Contract pe patru ani Ce salariu va avea Update Exclusiv
Transfer de 1 milion de euro pentru un internaţional român în Italia! Giovani Becali: "Se semnează actele!". Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT
28-07-2022
13:12

Adrian Rus a semnat pe patru ani cu Pisa

Transferul internaționalului român Adrian Rus la Pisa, anunțat în exclusivitate de FANATIK încă de miercuri, 27 iulie, s-a perfectat astăzi.

„A semnat un contract pe o durată de 4 ani”, a declarat impresarul Giovani Becali, cel care l-a însoțit pe jucător în Italia la perfectarea actelor.

Din informațiile FANATIK, Rus va încasa un salariu stagional de 450.000 de euro, care cu tot cu bonusuri va ajunge la 500.000 de euro.

Pisa ar putea fi noua colonie de români din fotbalul italian. Echipa care a pierdut dramatic barajul de promovare în Serie A se întăreşte cu un alt internaţional român.

Transfer de 1 milion de euro pentru un internaţional român în Italia! Adrian Rus, la Pisa

Din informaţiile FANATIK, Adrian Rus a fost transferat de Pisa pentru 1 milion de euro de la Fehervar. Internaţionalul român va pleca în Italia pentru a efectua vizita medicală şi pentru a semna contractul.

ADVERTISEMENT

Impresarul Giovani Becali a confirmat mutarea pentru FANATIK: “Mergem azi la Pisa cu jucătorul. Face vizita medicală şi, probabil, mâine semnează. Cluburile s-au înţeles”, a declarat impresarul.

Italienii îl vor şi pe Olimpiu Moruţan

Astfel, Adrian Rus va fi coleg cu Marius Marin la Pisa. Anul trecut, la echipa italiană a fost împrumutat şi George Puşcaş. Atacantul s-a întors la Reading în acest sezon, el mai având doi ani de contract cu englezii.

ADVERTISEMENT

Din informaţiile FANATIK, Pisa este în negocieri cu un alt fotbalist român. Olimpiu Moruţan ar putea să o părăsească pe Galatasaray în această vară şi să semneze cu italienii. Rămâne de văzut dacă echipele se vor pune de acord.

Fehervar, afacere bună! Profit de 750.000 de euro

Fehervar a făcut o afacere foarte bună cu internaţionalul român. Adrian Rus a fost transferat în 2019 de la Academia Puskas pentru 250.000 de euro şi vândut trei ani mai târziu pentru 1 milion de euro. La Pisa, Adrian Rus va avea un salariu de 500.000 de euro pe sezon, conform Prosport.

ADVERTISEMENT

El a jucat un sezon şi în SuperLiga. În sezonul 2018-2019 a fost împrumutat de Sepsi Sf. Gheorghe de la Academia Puskas, iar la finalul acelei stagiuni a făcut parte din naţionala U-21 care a ajuns până în semifinalele Campionatului European.

Adrian Rus, prezenţă constantă în lotul naţionalei României!

A debutat în naţionala de seniori în 2019 şi a strâns 14 selecţii până în prezent. Fundaşul în vârstă de 26 de ani a fost convocat de Edi Iordănescu şi la meciurile de Conference League din iunie, unde a evoluat în meciurile cu Muntenegru şi Bosnia.

ADVERTISEMENT

Pisa speră să obţină promovarea în Serie A după ce în sezonul trecut echipa a suferit o decepţie uriaşă. A fost învinsă de Monza în finala barajului, 3-4 după prelungiri, şi a rămas în Serie B.

  • 26 de ani are Adrian Rus
  • 1.000.000 de euro ia Fehervar pentru acest transfer
ADVERTISEMENT