Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Transfer perfectat de Andrei Nicolescu la Dinamo pentru sezonul viitor: „Mijlocaș central de 21 de ani”

Dinamo se mişcă pe piaţa transferurilor şi a perfectat un prim transfer pentru sezonul viitor. FANATIK a aflat că un mijlocaş central a semnat cu "câinii".
15.04.2024 | 15:15
Transfer perfectat de Andrei Nicolescu la Dinamo pentru sezonul viitor Mijlocas central de 21 de ani
Transfer perfectat de Andrei Nicolescu la Dinamo pentru sezonul viitor: „Mijlocaș central de 21 de ani”. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dinamo este în luptă pentru evitarea retrogadării şi a obţinut o victorie crucială în weekend, 1-0 cu Poli Iaşi. Unicul gol al confruntării a fost marcat de Ahmed Bani în prelungiri, iar cele trei puncte îi scot pe “câini” de pe locurile direct retrogradabile.

Transfer perfectat de Andrei Nicolescu la Dinamo pentru sezonul viitor: “Un mijlocaş central de 21 de ani”

Andrei Nicolescu se mişcă şi pe piaţa transferurilor. FANATIK a aflat că administratorul special l-a semnat pe Cristian Mihail Lixandru, un mijlocaş central în vârstă de 21 de ani, crescut de Petrolul:

ADVERTISEMENT

“Andrei Nicolescu se mişcă pe piaţa transferurilor. Dinamo a luat un jucător foarte tânăr, un mijlocaş central de 21 de ani, pe Cristian Mihail Lixandru. 

A fost format la Petrolul Ploieşti. A fost împrumutat la Voluntari şi la Tunari. Intră în programul echipei de tineret, urmează să intre şi pe mâna lui Kopic, evident pentru sezonul viitor”, a dezvăluit Horia Ivanovici la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Dănuţ Lupu: “Atâta timp cât aduci jucători liberi de contract, e greu să faci o echipă”

Dănuţ Lupu, prezent în studioul FANATIK SUPERLIGA, a dezvăluit că este greu să formezi o echipă competitivă cu jucători liberi de contract:

“Trebuie să înţeleagă că atâta timp cât aduci jucători liberi de contract, e greu să faci o echipă. Dacă puştiul ăsta chiar era ceva la 21 de ani, îl vedeau şi alţii”, a spus Dănuţ Lupu la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Andrei Nicolescu: “Este un eveniment pe care nu mi-l doresc niciodată pe teren”

Andrei Nicolescu a comentat la FANATIK SUPERLIGA şi accidentarea horror suferită de Luca Mihai, care nu a fost pedepsită decât cu cartonaş galben de Ovidiu Haţegan:

„În primul rând vreau să spun că îmi pare foarte rău pentru acel moment. E un incident care câteodată se întâmplă, dar este greu pentru familia copilului și pentru noi.

ADVERTISEMENT

Am vorbit cu domnul Șfaițer, am întrebat dacă există ceva cu care putem ajuta. Este un eveniment pe care nu mi-l doresc niciodată pe teren. Sunt într-o poziție foarte ingrată, trebuie să recunosc că erau circumstanțe de eliminare acolo.

Dar ce aș putea comenta? Sunt circumstanțe de cartonaș roșu, e adevărat. Cei care au fost mai agresivi au fost ei. Din păcate pentru ei, au ieșit mai șifonați din lupta asta fizică.

Sunt alte faze în meci în care ei dau și ei țipă. Dar evenimentul acela a fost foarte trist, toți trebuie să fim aproape de jucător, de familia lui, să vedem cât de repede se poate recupera și să ajungă mai repede pe teren”, a spus Andrei Nicolescu la FANATIK SUPERLIGA.

Transfer perfectat de Andrei Nicolescu la Dinamo pentru sezonul viitor: „Mijlocaș central de 21 de ani”

ADVERTISEMENT
O imagine postată de Jose Mourinho din vestiarul Arenei Naționale a devenit virală...
O imagine postată de Jose Mourinho din vestiarul Arenei Naționale a devenit virală în Italia: „Unicul pe care îl iubesc”
Șumudică, o concediere inspirată: dovada că turcii au procedat bine când i-au arătat...
Șumudică, o concediere inspirată: dovada că turcii au procedat bine când i-au arătat ușa
EXCLUSIV „Dintre foștii colegi, Popescu are caracterul cel mai josnic. Îl interesează doar...
EXCLUSIV „Dintre foștii colegi, Popescu are caracterul cel mai josnic. Îl interesează doar banii!”. Atac devastator la adresa ”Baciului” înainte de meciul Generației de Aur
Raisa Maria a fost găsită moartă, la 100 de metri de casă. Fetiţa...
Raisa Maria a fost găsită moartă, la 100 de metri de casă. Fetiţa de nici 3 anișori dispăruse ieri la Breasta, în Dolj
Momentul în care Leonard Doroftei i-a redus la tăcere pe canadieni. Ce a...
Momentul în care Leonard Doroftei i-a redus la tăcere pe canadieni. Ce a fost pus să facă după ce a luat-o de la zero
Ilinca Vandici, mesaj neașteptat pentru Bianca Drăgușanu:
Ilinca Vandici, mesaj neașteptat pentru Bianca Drăgușanu: "Nu te mai posta cu abundență, lux. Ține-le pentru tine". Ce a dezvăluit Teo Trandafir despre Gabi Bădălău
Nivel RECORD la PENSIILE din PILONUL 2. Cum SE RETRAG BANII
Nivel RECORD la PENSIILE din PILONUL 2. Cum SE RETRAG BANII
Zi liberă pentru elevi și profesori! Ce se sărbătorește pe 5 iunie 2024
Zi liberă pentru elevi și profesori! Ce se sărbătorește pe 5 iunie 2024
Ce relație are Valentina Pelinel cu Mihaela Borcea: „Să nu ne zdruncine”
Ce relație are Valentina Pelinel cu Mihaela Borcea: „Să nu ne zdruncine”
Câți bani cere Irina Loghin la o nuntă sau un botez în 2024....
Câți bani cere Irina Loghin la o nuntă sau un botez în 2024. Nu e calică deloc. E la îndemâna oricui să o cheme să-i cânte
VIDEO. Familie din Timișoara, terorizată de vecinii cu care împarte aceeași casă. Dominic...
VIDEO. Familie din Timișoara, terorizată de vecinii cu care împarte aceeași casă. Dominic Fritz: „În 2024, încă sunt timișoreni agresați și hărțuiți fără ca statul român să-i protejeze”
Motivul care a dus la separarea pe bani grei a „Reginei Întunericului”, Gabriela...
Motivul care a dus la separarea pe bani grei a „Reginei Întunericului”, Gabriela Lucuțar: „Un divorț nu e o înmormântare”