Sport

Transferul din România care a făcut înconjurul lumii! Mundo Deportivo: “Cel mai suprarealist din istoria fotbalului”

Un transfer din România a atras atenţia presei internaţionale. Aziz Njoya Njifakue a fost vândut de CSM Lugoj la Viitorul Pandurii Târgu Jiu în schimbul a... două containere.
04.09.2023 | 18:55
Transferul din Romania care a facut inconjurul lumii Mundo Deportivo Cel mai suprarealist din istoria fotbalului
Transferul din România care a făcut înconjurul lumii! Marca: "Cel mai suprarealist din istoria fotbalului". Sursa: Facebook CSM Lugoj
ADVERTISEMENT

De obicei, transferurile din fotbalul românesc nu atrag atenţia presei internaţionale, cu atât mai puţin cele din ligile inferioare. Dar iată că a apărut transferul denumit de Mundo Deportivo drept “cel mai suprarealist din istoria fotbalului”.

Transferul din România care a făcut înconjurul lumii!

În urmă cu câteva zile, CSM Lugoj a anunţat pe pagina de Facebook faptul că atacantul Aziz Njoya Njifakue a fost transferat de echipa din Liga 2 Casa Pariurilor, ACS Viitorul Pandurii Târgu Jiu:

ADVERTISEMENT

“Pierdem numărul 9 al echipei, după o perioadă în care a marcat un număr impresionant de goluri, acest lucru a făcut să îl remarce o echipă de liga a doua, ACS VIITORUL PANDURII TG.JIU.

Așa este mai bine pentru toți urăm succes atât celor ce l-au achiziționat cât și jucătorului. Clubul a pierdut pe o parte dar a câștigat pe alta”, se arată în comunicatul echipei.

ADVERTISEMENT

CSM Lugoj a primit două containere în schimbul camerunezului! Mundo Deportivo: “Este cel mai suprarealist transfer din istoria fotbalului”

Chestionaţi asupra “sumei de transfer”, cei de la CSM Lugoj a precizat că echipa a primit două containere în schimbul transferului: “Clubul a primit două containere, pe care le vom folosi pe post de vestiare la baza nouă de la liceul Agricol”.

Această mutare a făcut înconjurul lumii şi Mundo Deportivo a titrat: “este cel mai suprarealist transfer din istoria fotbalului”, ibericii fiind amuzaţi de containerele primite la schimb de CSM Lugoj:

ADVERTISEMENT

“Unul dintre transferurile din ultimele zile din mercato urmează să devină, mai mult ca sigur, cel mai suprarealist din istoria fotbalului. Este vorba de un transfer din diviziile inferioare ale României cu Aziz Njoya Njifakue. 

Atacantul camerunez în vârstă de 27 de ani a semnat cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu de la CSM Lugoj. Totuşi, în loc de un transfer financiar, a fost o plată materială: mai exact, două containere metalice mari”, scriu ibericii.

ADVERTISEMENT
Transferul din România care a făcut înconjurul lumii! Marca:
Transferul din România care a făcut înconjurul lumii! Mundo Deportivo: “Cel mai suprarealist din istoria fotbalului”

Atacantul camerunez a înscris nu mai puţin de 44 de goluri la echipa lugojeană. Rămâne de văzut dacă va face faţă la un nivel mai înalt, în Casa Pariurilor Liga 2, la Viitorul Pandurii Târgu Jiu.

  • 27 de ani are Aziz Njoya Njifakue
  • 2 containere va primi CSM Lugoj în urma transferului
ADVERTISEMENT
Tags: