Sport

Transferul încercat de Gigi Becali la FCSB: “Dacă e fraier și a semnat prelungirea, ce să-i fac?”. Exclusiv

FCSB trebuie să transfere urgent un fundaș central după accidentarea gravă suferită de Iulian Cristea. Gigi Becali a ratat prima țintă, fotbalistul dorit de FCSB semnând prelungirea cu actuala echipă.
16.06.2022 | 10:00
Transferul incercat de Gigi Becali la FCSB Daca e fraier si a semnat prelungirea ce sai fac Exclusiv
Gigi Becali, la o conferință de presă ținută la Palat. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FCSB are probleme mari în apărare după accidentarea gravă suferită de Iulian Cristea la echipa națională. Toni Petrea are la dispoziție un singur fundaș central de meserie, pe Denis Haruț, în condițiile în care Andrei Miron și Paulo Vinicius au plecat în această vară.

Transferul ratat de Gigi Becali la FCSB: “Dacă e fraier și a semnat prelungirea?”

Din informațiile FANATIK, Gigi Becali a vrut să îl aducă pe Alin Șeroni, de la FC Botoșani. Fundașul care avea contract până în vară la echipa lui Iftime putea fi adus liber de contract, însă mutarea a căzut dintr-un motiv surprinzător:

ADVERTISEMENT

“Da, pe Șeroni l-am vrut și am vorbit cu el despre un transfer. Doar că Șeroni a semnat prelungirea cu FC Botoșani. Dacă e fraier și a semnat prelugirea, ce să-i fac? Eu bani nu dau.

O să vedem cine vine, o să vină un fundaș central, poate chiar doi, dacă vom avea nevoie. Nu știu deocamdată”, a spus Gigi Becali pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Alin Șeroni continuă alături de FC Botoșani!

Alin Șeroni este un fundaș central în vârstă de 35 de ani care evoluează din 2020 la FC Botoșani. Contractul i-a expirat în această vară, însă conform spuselor lui Becali, va rămâne la noua echipă a lui Mihai Teja.

În stagiunea precedentă, Alin Șeroni a evoluat în 31 de meciuri pentru FC Botoșani, reușind să înscrie un gol. Echipa din Moldova a dat mai mulți fundași la FCSB în ultimii ani, printre care se numără și Andrei Miron sau Denis Haruț.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali nu este de acord să plătească o sumă de bani pentru Șeroni, jucător aflat la apusul carierei. În aceste condiții, este foarte posibil ca roș-albaștrii să caute soluții pentru postul de fundaș central în străinătate.

Alin Șeroni, în tricoul lui FC Botoșani. Sursa: sportpictures.eu
Alin Șeroni, în tricoul lui FC Botoșani. Sursa: sportpictures.eu

Ionuț Nedelcearu, dorit de roș-albaștrii! Oficialii FCSB s-au lovit de prețul prohibitiv cerut de Crotone

FCSB a pus ochii pe Ionuț Nedelcearu, fundașul central de echipă națională, care a retrogradat în Serie C cu Crotone. Însă, din informațiile FANATIK, italienii solicită 1,5 milioane de euro pentru transfer, sumă care descurajează orice fel de discuții.

ADVERTISEMENT

Roș-albaștrii l-au cedat și pe Dragoș Nedelcu la Farul Constanța, iar astfel au mai pierdut o soluție pentru postul de fundaș central. Oficialii celor de la FCSB au spus că Nedelcu va juca doar fundaș central în echipa lui Petrea, însă în cele din urmă s-au înțeles cu Hagi pentru transfer.

Noul sezon din Casa Pariurilor Liga 1 va începe peste o lună, iar oficialii vicecampioanei trebuie să se miște rapid pentru a rezolva problemele din apărare, mai ales că Iulian Cristea va lipsi în următoarele șase luni.

  • 35 de ani are Alin Șeroni
  • 1 fundaș central valid are FCSB, pe Denis Haruț

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 3,25 este cota ca echipa lui Gigi Becali să ia titlul în sezonul 2022/2023. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT