Fotbal intern

Pleşca a confirmat transferul iminent la Universitatea Craiova: “Cluburile mai trebuie să bată palma!” Portarul nu joacă în Voluntari-Gaz. Exclusiv

24.08.2020 | 16:41
Plesca a confirmat transferul iminent la Universitatea Craiova Cluburile mai trebuie sa bata palma Portarul nu joaca in VoluntariGaz Exclusiv
Transferul lui Răzvan Pleşca la Universitatea Craiova, în linie dreaptă! Portarul nu a făcut deplasarea la Voluntari. Prima reacţie. Sursa. sportpictures.ro
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova este aproape să îl transfere pe Răzvan Pleşca de la Gaz Metan Mediaş. Portarul în vârstă de 37 de ani nu a făcut deplasarea la Voluntari şi este foarte aproape de o mutare în Bănie.

Din informaţiile FANATIK, Răzvan Pleşca s-a înţeles cu oficialii celor de la Universitatea Craiova şi mai rămâne ca cele două cluburi să ajungă la un acord înainte să fie parafat transferul jucătorului de la Mediaş.

ADVERTISEMENT

Răzvan Pleşca a confirmat pentru FANATIK tratativele şi a spus că nu a făcut nici deplasarea la Voluntari din această cauză: “Sunt discuţii, totul merge pe drumul cel bun. Am vorbit cu domnul Uhrin şi am spus că mai bine nu fac deplasarea la Voluntari pentru acest meci. 

Transferul lui Răzvan Pleşca la Universitatea Craiova, în linie dreaptă! Portarul nu a făcut deplasarea la Voluntari: “Trebuie să se înţeleagă cluburile”

O să vedem ce se va întâmpla în perioada următoare, trebuie să se înţeleagă şi cluburile şi totul va fi ok”, a spus portarul pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova a încercat mai întâi să îl aducă la club pe David Lazar, portarul celor de la Astra Giurgiu. Chiar dacă portarul nu ar fi spus nu unei mutări, oltenii s-au lovit de faptul că Astra a cerut o sumă de bani în schimbul lui Lazar.

Faptul că Universitatea Craiova este atât de preocupată să îşi găsească portar alimentează zvonurile conform cărora italianul Mirko Pigliacelli va părăsi Bănia, aşa cum scrie şi presa italiană:

ADVERTISEMENT

Pleacă Mirko Pigliacelli? “Exilul este aproape de final”

„Exilul e aproape de final! De trei ani, portarul Mirko Pigliacelli joacă în România, la U Craiova, dar acum revenirea în Italia, la Regianna, pare foarte aproape! Calităţi are, dar nu şi-a găsit, încă, locul meritat în Italia. Acesta se poate întoarce acum la Reggiana, nou-promovată în Serie B“, scrie trapanigranata.it.

Universitatea Craiova a adus jucători cu experienţă în această perioadă în încercarea de a-şi întări echipa în lupta pentru un nou titlu. Astfel, au fost aduşi Marius Constantin, Paul Papp, Alexandru Tudorie şi Vladimir Screciu.

ADVERTISEMENT

Pleşca joacă din 2010 la Gaz Metan Mediaş

Oltenii consideră că din cauza lipsei de experienţă au pierdut titlul în stagiunea trecută şi în acest sezon au adus mai mulţi jucători experimentaţi care poate să îi ajute să îndeplinească obiectivul de care au fost atât de aproape în urmă cu un an.

Răzvan Pleşca evoluează din 2010 la Gaz Metan Mediaş, într-un singur sezon (2015-2016) fiind împrumutat la FC Botoşani. A jucat 248 de meciuri la “găzari” şi a închis poarta în 85 de meciuri.

 

 

ADVERTISEMENT