Life

Transformarea radicală a Andreei Ilie, fosta iubită a milionarului Bobby Păunescu după ce a cunoscut un italian cu chef de aventură: „Trăiesc adrenalina”

Artista Andreea Ilie, fosta iubită a milionarului Bobby Păunescu, a vorbit despre relația pe care o are cu un italian care a făcut-o să adore senzațiile date de adrenalină.
27.06.2022 | 17:53
Transformarea radicala a Andreei Ilie fosta iubita a milionarului Bobby Paunescu dupa ce a cunoscut un italian cu chef de aventura Traiesc adrenalina
Andreea Ilie, fosta iubită a milionarului Bobby Păunescu, schimbare radicală în stilul de zi cu zi după ce și-a refăcut viața alături de un italian / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Andreea Ilie, una dintre cele mai frumoase și cunoscute mezzosoprane ale României, s-a despărțit de milionarul Bobby Păunescu și, acum, se iubește cu un italian care adoră aventura și adrenalina, Virginio dell`Uomo. Relația pe care o are însă cu bărbatul care a apărut în viața ei a produs o transformare radicală în stilul de zi cu zi al brunetei care face senzație cu trăsăturile fine pe care le are.

Transformarea radicală a Andreei Ilie, fosta iubită a lui Bobby Păunescu

Andreea Ilie a devenit celebră nu doar pentru vocea pe care și pe care a pus-o, în repetate rânduri, în evidență, atât la Opera Română, cât și pe scene obișnuite, alături de formații precum Holograf, ci și prin felul în care arată. Obișnuită publicului în ținute cât se poate de diafane, în rochii de seară, Andreea Ilie a trecut în ultima vreme prin transformări serioase.

ADVERTISEMENT

Nu de altceva, dar frumoasa brunetă a dat, cel puțin în ultima vreme, rochiile de seară care îi puneau formele perfecte în evidență, pe gecile de piele și echipamentul de motociclism. O alegere care, trebuie să recunoaștem, nu o dezavantajează…

În exclusivitate pentru FANATIK, Andreea Ilie a și vorbit despre schimbările din viața ei, iar râzând le-a explicat în timp ce îl ținea de mână pe actualul ei iubit, italianul Virginio dell`Uomo, cel care ”i-a transmis” microbul sporturilor pe două roți.

ADVERTISEMENT

”De când l-am cunoscut pe acest om minunat, pe italian, am început să trăiesc adrenalina. Nu cred că îmi voi lua vreodată permis pentru motocicletă. Voi merge doar cu Virginio, dar singură, nu. Deocamdată, cel puțin, rămân la bicicleta”, ne-a spus, zâmbind, Andreea Ilie.

Cu toate acestea, pare-se, Virginio dell`Uomo nu exclude ideea să o vadă pe Andreea Ilie ”călărind” singură motocicleta. ”Vrea să încerce enduro, acolo nu îi trebuie permis”, ne-a spus italianul.

ADVERTISEMENT

Andreea Ilie, concediu și aventură la mare distanță de casă

Dacă, deja, România au bătut-o în lung și în lat pe motocicletă, pentru Andreea Ilie și Virginio dell`Uomo urmează un nou pas în aventura lor pe două roți. Mai exact, un concediu la mare distanță de casă. Doar că, dacă majoritatea oamenilor preferă un zbor cu avionul până acolo, cei doi și-au făcut alte planuri.

”Urmează să mergem în Croația, cu motocicleta. Nu o să am prea multe bagaje, îmi iau cu mine trei chestii și atât”, ne-a spus, râzând, Andreea Ilie. Iubitul ei însă ne-a explicat că, totuși, vor avea loc de bagaje. Nu prea multe totuși pentru că vor merge pe motocicletă.

ADVERTISEMENT

”Avem spațiu, nu vom duce lipsă. Dar doar pentru chiloți și pentru pantofi, câteva tricouri și îi ajunge”, a precizat italianul Virginio dell`Uomo, cel care o va conduce, pe motocicletă, pe Andreea Ilie până în Croația. Deși, suntem noi convinși, va avea și câteva costume de baie cu care să îl impresioneze la maximum pe italian…

Până să plece însă, pe motor, să viziteze coasta dalmată, Andreea Ilie a dezvăluit, în exclusivitate pentru FANATIK, că pregătește un nou proiect cu care va impresiona lumea muzicii de la noi. ”Pregătesc un proiect de pop-opera”, ne-a explicat ea, fără să facă mai multe precizări, dorindu-și ca, în toamnă, să provoace o adevărată surpriză în lumea muzicii românești.

Andreea Ilie a avut o relație cu Bobby Păunescu

În vara anului trecut, între Andreea Ilie și milionarul Bobby Păunescu părea că se dezvoltă o relație cât se poate de serioasă. De altfel, cei doi și-au petrecut și câteva vacanțe împreună, în Positano, pe coasta Amalfi din Italia, acolo unde omul de afaceri și producătorul de film deține o vilă de lux.

Da, suntem împreună, formăm un cuplu. Nu sunt prea multe detalii de dat, nu sunt multe de spus acum. Suntem la început. Ne placem acum, dar, repet, nu am ce detalii să dau despre relația noastră acum, cât suntem la început și ne cunoaștem”, spunea Andreea Ilie, în timp ce Bobby Păunescu confirma la fel de discret, în exclusivitate pentru FANATIK, că se iubesc: ”Da, avem o relație. Ne bucurăm amândoi de ea”.

Cu toate acestea, sfârșitul anului 2021 a adus după sine și despărțirea lor, Andreea Ilie și Bobby Păunescu fiind însă foarte secretoși în a spune motivele pentru care și-au luat ”adio” unul de la celălalt.

Timișoreanca Andreea Ilie are 36 de ani și e considerată una dintre cele mai frumoase cântărețe de operă ale României. Artista care colaborează cu Opera Națională din București ar fi putut face o carieră și ca model, Andreea Ilie deținând câteva titluri de Miss și, mai mult chiar, a fost fotomodel în nenumărate campanii publicitate de succes.

Andreea Ilie a fost, de-a lungul anilor, implicată, cel puțin conform informațiilor apărute în media, în relații cu alte nume sonore din showbiz-ul românesc, precum Dan Bittman sau Norris Mărgeanu.

ADVERTISEMENT