Sport

Trei dintr-o lovitură! Conducerea lui Dinamo, vești bune pentru suporteri

Dinamo speră să fi ieșit din pasa neagră după remiza cu CFR Cluj, iar conducătorii cu venit cu vești bune pentru suporteri și în plan financiar.
12.10.2023 | 16:02
Trei dintro lovitura Conducerea lui Dinamo vesti bune pentru suporteri
Dinamo speră să fi ieșit din pasa neagră după remiza cu CFR Cluj, iar conducătorii cu venit cu vești bune pentru suporteri și în plan financiar. Sursă foto: Facebook Dinamo Bucuresti
ADVERTISEMENT

”Câinii” au luat un punct în fața locului secund din campionat și a pus stop unei serii de patru înfrângeri la rând, interval în care au luat gol de opt ori și nu au reușit să înscrie, însă Andrei Nicolescu a dat vina pe arbitraje pentru rezultatele mai slabe.

Vești extraordinare pentru suporterii lui Dinamo

Profitând de pauza competițională, conducătorii clubului au adus vești bune pentru suporteri. ”Câinii” au oficializat parteneriate cu trei companii importante care vin să susțină financiar proiectul început la Dinamo.

ADVERTISEMENT

”Trei noi parteneri s-au alăturat familiei Dinamo. Trattoria Verdi ne oferă cea mai bună mâncare din Italian Cuisine. Acumen Sport Romania ne ajută sportivii să se recupereze și să prevină accidentări, oferindu-le grija de care au nevoie.

Fan Courier este lider de piață în curierat și, de 25 ani, oferă încredere și profesionalism tuturor celor care au nevoie de serviciile lor. Bun venit în familie!”, se arată în comunicatul postat pe pagina de Facebook a clubului.

ADVERTISEMENT

Se întoarce Lupescu la Dinamo?

La începutul acestei luni, Andrei Nicolescu a discutat despre faptul că Ionuț Lupescu ar putea veni la Dinamo. Administratorul special al clubului a susținut că unul dintre conducătorii clubului a discutat cu fostul mare fotbalist al formației din Ștefan cel Mare.

Ionuț Lupescu a recunoscut discuția cu conducerea dinamovistă, dar spune că nu s-a negociat sosirea sa la club: ”Am avut o simplă discuție, de scurtă durată, despre Dinamo, printre altele. O discuție amicală. Nicio negociere! Nimic important”.

ADVERTISEMENT

Dinamo încearcă să revină la gloria de altă dată, iar marketing-ul este fără doar și poate una dintre prioritățile noii conduceri. FANATIK a stat de vorbă cu Romeo Bănică, care a prezentat pe larg direcția în care clubul dorește să se dezvolte. Bugete, inițiative noi și informații inedite pentru fani.

Dinamo vrea să își extindă și departamentul de scouting, iar printr-un anunț făcut public pe rețelele de socializare, ”câinii” au precizat că pregătesc noi transferuri. Clubul din Ștefan cel Mare a dezvăluit ce beneficii vor avea tinerii care se vor alătura noului proiect.

ADVERTISEMENT

FANATIK a dezvăluit în exclusivitate venirea lui Gabriel Glăvan în Ștefan cel Mare, în postura de director sportiv. Fost analist video la naționala României, Gabriel Glăvan a venit cu idei promițătoare la formația lui Ovidiu Burcă.

ADVERTISEMENT
Cotă WIN2 pentru Dinamo: 1,52 este cota pentru ”sub 2,5 goluri” la meciul Hermannstadt - Dinamo
Scriitoarea JK Rowling, acuzată de „cruzime”, după ce și-a bătut joc de primul...
Scriitoarea JK Rowling, acuzată de „cruzime”, după ce și-a bătut joc de primul manager transsexual din fotbalul britanic
Ce se schimbă la CNP-urile românilor
Ce se schimbă la CNP-urile românilor
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
"Ce-i aia, frate? Face cerculeţe". Locuitorii unei comune de lângă Capitală, şocaţi de ce au văzut pe cer în miez de noapte
Iubita fiului Nadiei Comăneci, apariţie de senzaţie. Imagine rară cu tânăra în ziua...
Iubita fiului Nadiei Comăneci, apariţie de senzaţie. Imagine rară cu tânăra în ziua în care Dylan a fost în culmea fericirii
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la șapte luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la șapte luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
Mesajul transmis de Florin Piersic de pe patul de spital. Ce se întâmplă...
Mesajul transmis de Florin Piersic de pe patul de spital. Ce se întâmplă cu marele actor
Cu vaca la păscut prin Sectorul 5. Cum își face campanie candidatul PSD-PNL
Cu vaca la păscut prin Sectorul 5. Cum își face campanie candidatul PSD-PNL
Anamaria Prodan şi Reghecampf s-au împăcat! Impresara aruncă bomba: „Nu mai are sens...
Anamaria Prodan şi Reghecampf s-au împăcat! Impresara aruncă bomba: „Nu mai are sens să ne mai facem de râs în faţa României!”
Firmele care au primit, înainte de campania electorală, contracte de sute de milioane...
Firmele care au primit, înainte de campania electorală, contracte de sute de milioane de lei de la primăriile conduse de Clotilde Armand, Radu Mihaiu și Robert Negoiță. Cine le controlează
Îngrășământul ideal pentru roșii, ardei și castraveți. Aplică-le acest tratament și vor crește...
Îngrășământul ideal pentru roșii, ardei și castraveți. Aplică-le acest tratament și vor crește într-o bucurie