Sport

Trei întrebări care l-au pus în dificultate pe Dan Șucu! De ce nu a venit, de fapt, Daniel Niculae la conferință și cum răspunde la: „Firma de pază e a liderului galeriei?”

Dan Șucu a susținut o conferință de presă în care a vorbit despre ultimele evenimente de la Rapid, însă a fost pus în dificultate de trei întrebări.
14.03.2024 | 17:27
Trei intrebari care lau pus in dificultate pe Dan Sucu De ce nu a venit de fapt Daniel Niculae la conferinta si cum raspunde la Firma de paza e a liderului galeriei
Trei întrebări care l-au pus în dificultate pe Dan Șucu! De ce nu a venit, de fapt, Daniel Niculae la conferință și ce spune despre „camera secretelor” din Giulești
ADVERTISEMENT

Dan Șucu, acționarul majoritar de la Rapid, a susținut o conferință de presă, după ce înaintea lui au vorbit Marian Aioani și antrenorul Cristiano Bergodi.

Trei întrebări care l-au pus în dificultate pe Dan Șucu! De ce nu a venit, de fapt, Daniel Niculae la conferință și ce spune despre „camera secretelor” din Giulești

Omul cu banii de la Rapid a venit de bună voie în fața presei pentru a da explicații cu privire la problemele cu justiția pe care le au Daniel Niculae și „Bocciu”, liderul galeriei Rapidiste.

ADVERTISEMENT

Ambii, alături de alte 26 de persoane, au fost chemați la audieri într-un dosar legat de arme și introducerea materialelor pirotehnice pe stadion.

Daniel Niculae a urmărit conferința din apropiere!

Dan Șucu a venit în fața jurnaliștilor să vorbească despre problemele lui Daniel Niculae, deși președintele Rapidului se afla și el în proximitatea sălii de conferințe.

ADVERTISEMENT

Întrebat de ce nu a venit Daniel Niculae la conferință pentru a oferi detalii, el fiind implicat direct în dosar, Dan Șucu a răspuns sec: „Am hotărât că dacă tot sunt aici să vorbesc eu”.

Apoi, cea de-a doua întrebare care l-a pus în dificultate pe Dan Șucu a avut legătură cu liderul galeriei. Întrebat dacă firma de pază a Rapidului este a liderului de galerie, Dan Șucu a răspuns:

ADVERTISEMENT

„Doamne ferește! Galeria ar fi într-un conflict de interese. Firma care se ocupă de evenimente suntem mulțumiți de ea. În ce privește paza acestui obiectiv pe perioada în care noi nu suntem aici, nu e treaba noastră”.

Ce spune Dan Șucu despre camera ascunsă din stadionul Giulești

Întrebat de jurnaliști despre camera ascunsă găsită de polițiști în interiorul uneia dintre băile stadionului Giulești, unde ultrașii și-ar fi ținut materialele pirotehnice, Dan Șucu a replicat.

ADVERTISEMENT

„Noi suntem chiriași pe stadionul Giuleși. Îl preluăm cu cel mult 24 de ore înainte de meci. Nu avem nici cea mai mică cunoaștere legat de ce se întâmplă pe acest stadion când noi nu suntem aici. N-am nici cea mai mică idee despre această cameră. Acest stadion aparține Clubului Sportiv Rapid.

Trebuie să vorbiți cu proprietarul stadionului despre firma de pază pe care a angajat-o. Firma care are legătură cu paza pentru meciurile noastre este a noastră. Avem între 250 și 350 de oameni în dispozitiv. Nicio firmă de pază nu garantează că nu va exista vreun nedumerit care să arunce cu vreo făclie sau ceva pe teren. Dacă aș găsi una care mi-ar garanta lucrul ăsta, m-ar salva și pe mine de multe alte cheltuieli”, a adăugat Șucu.

ADVERTISEMENT
Tags: