Life
notix pixel id

Trei trucuri ieftine pentru schimbatul așternuturilor. Așa se așază perfect, rapid și simplu

Astăzi îți arătăm care sunt cele trei trucuri ieftine pentru schimbatul așternuturilor. În acest mod, vei scăpa rapid și simplu de probleme.
06.10.2021 | 18:44
Trei trucuri ieftine pentru schimbatul așternuturilor. Așa se așază perfect, rapid și simplu
Trei trucuri ieftine pentru schimbatul așternuturilor. Sursă foto: Canva
ADVERTISEMENT

Este una dintre activitățile de care fug multe persoane. Însă, o tânără mamă care este activă în mediul online, le-a dezvăluit tuturor trei trucuri ieftine, rapide și simple pentru schimbatul așternuturilor.

Chantel Mila este din Melbourne și adoră să le împărtășească diverse sfaturi pentru îngrijirea casei celor care o urmăresc pe Instagram și TikTok.

Trei trucuri ieftine pentru schimbatul așternuturilor

Această femeie a devenit celebră pe internet datorită trucurilor inedite pe care le prezintă internauților de pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Cele care sunt menite să te ajute să schimbi mult mai ușor și mai rapid așternuturile sunt extrem de eficiente, cu toate că par banale. Așa economisești timp și efort și poți avea o casă îngrijită așa cum trebuie.

Cu siguranță și ție ți s-a întâmplat să așezi greșit cearceaful pe pat, apoi să stai și îți dai seama cum trebuie pus corect. Există o soluție foarte simplă pentru această problemă! Ai grijă ca eticheta să vină mereu la nivelul colțului din dreapta jos a patului.

ADVERTISEMENT

Te scot din sărite cutele care se fac pe așternuturi când le pui necălcate pe pat? Poate chiar nu ești un fan înfocat al călcatului și îți dorești să scapi de această corvoadă? Totul este foarte simplu!

Atunci când pui cearceaful cu elastic pe pat folosește o sticlă cu presiune ca să stropești suprafața acestuia, pe măsură ce îl întinzi. Apa se usucă rapid, dar materialul va rămâne drept, conform The Mirror.

ADVERTISEMENT

Practic, prin această combinație între stropit și întins se obține același efect ca în cazul călcatului cu abur. După ce faci asta, nivelează totul cu o mișcare fermă a palmelor, apoi lasă totul să se usuce bine, înainte să pui și o cuvertură.

Cum păstrezi pernele pufoase. Cele mai utile sfaturi

Te chinui să păstrezi pernele pufoase? Și pentru asta există o soluție rapidă și la îndemâna oricui. Pune pernele în uscător pentru cinci minute, împreună cu o minge de tenis.

ADVERTISEMENT

Dacă le bagi pur și simplu în uscător, fără minge, pernele se vor face și mai urâte, pentru că materialul din interior se va deforma și va forma o grămadă închegată.

Internauții au reacționat imediat și au ținut să îi mulțumească lui Chantel pentru clipurile deosebit de utile pe care le-a împărtășit tuturor.

ADVERTISEMENT

“Ador aceste trucuri, îți mulțumesc din suflet pentru ele”, “WOW! Cel cu stropitul apei mi-a schimbat viața! Și cine s-ar fi gândit la trucul cu eticheta?”, sunt doar câteva dintre reacțiile din mediul online.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 865. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri