News

Tricolorii U21 au „explodat”! Adevărul despre prețul stabilit de Gică Hagi pentru urmașul decar Ianis Hagi! Gigi Becali a rămas… mut!

Autori: Claudiu Melinte, Silviu Ghering | 19.06.2019 | 15:25
Tricolorii U21 au „explodat”! Adevărul despre prețul stabilit de Gică Hagi pentru urmașul decar Ianis Hagi! Gigi Becali a rămas... mut!

România U21 a debutat senzațional la turneul final european din Italia și San Marino, 4-1 cu Croația. Să fim cinstiți și să recunoaștem că nu ne așteptam la asta. Măcar ca scor… Cu VAR, fără VAR, surpriza este una imensă… imens de plăcută! Echipa cu cea mai mică… adică, de fapt, cea mai mare cotă, cifric vorbind, a pornit ca din… Pușcaș!

Tricolorii U21 au „explodat”! Adevărul despre prețul stabilit de Gică Hagi pentru urmașul decar Ianis Hagi! Gigi Becali a rămas… mut!

Toți tricolorii prezenți pe teren merită laude, da, chiar și mult hulitul Ivan!, dar toţi ochii, antrenori, spectatori, tată, Gigi, impresari, scouteri, fete trebuie să admitem că au fost pe numărul 10 din echipa noastră, Ianis Hagi. Și au aşteptat să vadă ce poate cu adevărat, la cel mai înalt nivel, fiul lui Gică Hagi.

S-a vorbit și se vorbește despre oferta lui Gigi Becali pentru Ianis Hagi mai mult decât despre… vizita Papei în România! S-au vehiculat sume, clauze, procente, negocieri, echipe mari care stau la pândă, impresari care stau la coadă și o avalanșă de păreri ale specialiștilor… Adevărul, însă, despre ce a oferit patronul FCSB și ce a cerut, de fapt, „patronul” jucătorului, tata Gică Hagi, clar, concis, „Ăsta-i prețul, Gigi, și cu asta basta!”, îl poți afla numai din NUMĂRUL 700 al revistei FANATIK!

Oferta lui Gigi Becali pentru Ianis Hagi a fost una, prețul cerut de Gică Hagi altul! Află-l din FANATIK 700!
Oferta lui Gigi Becali pentru Ianis Hagi a fost una, prețul cerut de Gică Hagi altul!

Ce mai poți citi în numărul din iunie al revistei FANATIK, NUMĂRUL 700!

  • Gigi Becali se laudă că FCSB are viitorul asigurat. Că sunt copii la Academie care vor ajunge mari vedete. Că a plătit câteva zeci de mii de euro pentru a aduce la Berceni unii dintre cei mai buni puști din România. FANATIK l-a descoperit pe cel numit deja „Messi din România”. Are 12 ani și ce face cu mingea este inimaginabil la această vârstă. Gigi Becali a dat 20.000 de euro pe el. Cum îl cheamă și de unde vine, dar și alte amănunte inedite despe el găsești într-un reportaj exclusiv numai în NUMĂRUL 700 al revista FANATIK, numărul din iunie !
Cine este și de unde vine „Messi din România” poți afla numai din FANATIK 700! Și cât a dat Gigi Becali pe el!
Cine este și de unde vine „Messi din România” poți afla numai din FANATIK 700!
  • Un interviu cu Florin Manea, managerul sportiv al Rapidului. Orice discuție cu fiul regretatului Nae Manea este savuroasă. Te poartă de la Podul Grant în cartierul La Boca din Buenos Aires sau de la George Copos la… Ioana Radu într-un carusel nebun de dezvăluiri inedite și „cârlige” aruncate „în glumă” pentru cine are urechi de auzit, respectiv ochi de citit printre rânduri. Ce crede despre Gigi Becali, MM Stoica, Mircea Rednic sau ceilalți impresari din România (nu menajează pe nimeni!), ce-i place, de la băutură și mâncare la… femei, toate acestea și alte dezvăluiri picante, le poți afla numai din numărul din iunie al revistei FANATIK, număr aniversar, NUMĂRUL 700!
Florin Manea despre Rapid, Gigi Becali, MM Stoica, Mircea Rednic și mulți alții, numai în FANATIK 700! Ce spune și despre ceilalți impresari din România
Florin Manea despre Rapid, Gigi Becali, MM Stoica, Mircea Rednic și mulți alții, numai în FANATIK 700!
  • FANATIK face în numărul aniversar din iunie, NUMĂRUL 700, o analiză amănunțită a tot ceea ce înseamnă investiții ale Ungariei în sportul românesc. Cum a ajuns guvernul Orban să trimită în Transilvania zeci de milioane de euro de la Budapesta pentru sportul românesc? Care sunt de fapt intențiile, ce spun forurile europene și care este reacția politicienilor de la București? Află toate acestea numai din NUMĂRUL 700 al revistei FANATIK!
Guvernul Ungariei investește mulți bani în sportul românesc. află de ce din FANATIK 700! Și care este răspunsul de la București
Guvernul Ungariei investește mulți bani în sportul românesc. Află de ce din FANATIK 700!
  • Jürgen Klopp a fost desemnat de prestigioasa publicaţie franceză „Onze Mondial” drept cel mai bun tehnician al sezonului 2018-2019, înaintea celui care i-a luat faţa la potou în Premier League, Pep Guardiola, și a lui Eric ten Hag, antrenorul revelaţie al echipei revelaţie Ajax Amsterdam. Într-un interviu savuros pentru „Onze”, „Kloppo” dezvăluie aspecte inedite din viața sa tumultoasă, dar și din vestiarul lui Liverpool! Citește-l numai în NUMĂRUL 700 al revistei FANATIK!
„Kloppo” în toată splendoarea lui! Interviu savuros în FANATIK 700! Amintiri, principii, dezvăluiri!
„Kloppo” în toată splendoarea lui! Interviu savuros în FANATIK 700!
  • Ghidul detaliat al Campionatului European U21, 8 pagini cu tot ce trebuie să știi despre tricolorii „mici” pe care îi așteptăm „să se facă mari”, despre adversari, despre cazare, mâncare și transport pentru suporterii care vor să îi însoțească în Italia și San Marino, poveștile unor jucători de bază, toare acestea le găsești numai în NUMĂRUL 700 al revistei FANATIK!
„Tricolorii mici” au început să se facă mari! Debut de vis cu Croația: 4-1!
„Tricolorii mici” au început să se facă mari!
  • Jucătorii din Liga I Betano au ales să își petreacă scurta vacanță de vară departe de România și au mers să se relaxeze în Barcelona, Londra, Paris, Mykonos, Maldive, Bahamas sau Mauritius. Trei pagini cu fotografii inedite, cu fete frumoase și peisaje de vis, poți admira numai în NUMĂRUL 700 al revistei FANATIK!
Revista FANATIK a ajuns la NUMĂRUL 700! Numătul din iunie!
Revista FANATIK a ajuns la NUMĂRUL 700!

Nu uita: a apărut NUMĂRUL 700 al revistei FANATIK! Super număr aniversar, cu un reportaj de excepție, două interviuri savuroase cu două personaje savuroase, dezvăluiri și analize șocante, poze de vacanță, umor, ponturi pentru pariori și, nu în ultimul, rând, integrame! Acum la toate chioșcurile de difuzare a presei! Dacă îl mai găsești… Dacă nu, abonează-te ca să fii sigur că nu pierzi niciun număr al revistei FANATIK! Cea mai bună revistă de sport din România! Și care a ajuns la NUMĂRUL 700!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!