Sport

U Cluj a jucat handbal în Gruia! „Șepcile roșii” au comis trei penalty-uri, toate pentru henț în careu. VAR-ul a dat rateuri. Video

Universitatea Cluj a avut un derby de coșmar împotriva CFR-ului, campioana României având trei penalty-uri, toate pentru henț.
13.03.2023 | 22:24
U Cluj a jucat handbal in Gruia Sepcile rosii au comis trei penaltyuri toate pentru hent in careu VARul a dat rateuri Video
U Cluj a comis trei penalty-uri pentru henț împotriva CFR-ului. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Fotbaliștii lui Ioan Ovidiu Sabău au avut mari probleme în a se apăra împotriva CFR-ului, făcând nu mai puțin de trei hențuri în careu, din care jucătorii lui Dan Petrescu au transformat două penalty-uri, ratând o lovitură de pedeapsă.

U Cluj a comis trei penalty-uri pentru henț împotriva CFR-ului

Jucătorii Universității Cluj au comis nu mai puțin de trei penalty-uri împotriva CFR-ului, toate pentru henț în careu, din care campioana României a înscris de două ori, o dată prin Rangel Janga și o dată prin Cristi Manea.

ADVERTISEMENT

Ermal Krasniqi, autorul unui gol superb cu călcâiul împotriva „șepcilor roșii” a fost desemnat de Dan Petrescu să execute al treilea penalty, obținut după un henț în careu al lui Andrei Pițian, însă fotbalistul kosovar a ratat, Gorcea având o paradă bună.

În cele din urmă, în minutul 89, Ermal Krasniqi a fost înlocuit cu Ovidiu Hoban, dar chiar și așa campioana României a reușit să mai marcheze încă o dată, prin Daniel Bîrligea, care a stabilit scorul final, 4-0.

ADVERTISEMENT

Au fost noi probleme cu VAR-ul, mai precis la al doilea penalty dictat pentru CFR Cluj, în momentul în care Marcel Bîrsan își dorea să revadă faza hențului lui Andrei Miron.

Arbitrul a apucat să vadă pentru câteva secunde faza la monitor, pentru că imaginea dispărea de pe ecran. Chiar și așa, Marcel Bîrsan nu a mai așteptat și a dictat penalty pentru campioana României.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO AICI

„A fost un meci fără probleme de arbitraj!”

Marius Avram a analizat arbitrajul lui Marcel Bîrsan la finalul meciului și a spus că toate penalty-urile au fost acordate corect, atrăgându-i atenția „centralului” care a dictat doar un penalty fără intervenția VAR-ului:

„Din păcate dintre ele, Marcel Bîrsan a ratat două dintre ele, dar e bine că s-a luat decizia corectă în cele din urmă. E rar să vezi trei hențuri în careu într-un meci.

ADVERTISEMENT

Jucătorii la primele două penalty-uri atacă cu mâinile la spate adversarul, dar după și le-au îndreptat peste minge. Toate au fost corect acordate. A fost un meci fără probleme de arbitraj”.

„A fost doar un cartonaș galben nedat pentru CFR Cluj, dar mi se pare prea mult să vorbesc despre un cartonaș galben într-un meci care a avut trei penalty-uri.

Bîrsan putea să le vadă, era acolo, concentrat pe fază și chiar și așa a ratat două din ele. În fine, e bine că s-au luat deciziile corecte în cele din urmă”, a spus Marius Avram, la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT
Tags: