Sport

U Cluj – FC Argeș 1-1, în etapa a 18-a din SuperLiga. Egalul care nu ajută pe nimeni. Cum arată clasamentul

U Cluj a terminat la egalitate, 1-1, meciul de pe teren propriu cu FC Argeș, deși a dominat aproape total partida și a ratat o sumedenie de ocazii clare de gol.
14.11.2022 | 19:59
U Cluj  FC Arges 11 in etapa a 18a din SuperLiga Egalul care nu ajuta pe nimeni Cum arata clasamentul
Meciul de fotbal dintre FC Universitatea Cluj si FC Arges, contand pentru SuperLiga Superbet, desfasurat pe Stadionul Cluj Arena din Cluj-Napoca, luni 14 noiembrie 2022. © FOTO:Flaviu Buboi/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT
14-11-2022
18:06

Cum arată clasamentul din SuperLiga după U Cluj - FC Argeș 1-1

U Cluj nu a reușit să o învingă pe FC Argeș într-un meci disputat pe teren propriu în etapa 18 din SuperLiga, deși a dominat aproape în totalitate. Cu doar un punct acumulat, „șepcile roșii” nu reușesc să evadeze din zone minată a clasamentului, fiind în continuare pe loc de baraj.

FC Argeș trebuie să fie mulțumită cu rezultatul, nu însă și cu evoluția din acest meci. Piteștenii lui Marius Croitoru nu au spălat rușinea acelui 0-5 din etapa trecută de pe teren propriu cu Sepsi, iar o nouă calificare în play-off pare în acest moment doar o utopie.

superliga
Clasament SuperLiga
14-11-2022
16:03

U Cluj - FC Argeș 1-1 (Remacle 60 / Garita 18)

Vezi aici cele mai importante faze.

Min. 74: Thiam nu reușește să înscrie, deși se afla în poziție ideală.

Min. 60: GOOOL U CLUJ! Thiam îl întoarce pe toate părțile pe Tofan, centrează perfect pe 6 metri, de unde Remacle reia cu capul în plasă.

Min. 54: Thiam șutează periculos, Greab respinge spectaculos.

Min. 39: Filip șutează cu stângul din 7-8 metri, mingea se duce peste poartă.

Min. 38: Bine găsit în careu de Filip, Fulop șutează din 10 metri, balonul lovește bara transversală.

Min. 26: Straton este salvat de bară la șutul expediat de Fulop.

Min. 18: GOOOL FC ARGEȘ! Ișfan îi pasează perfect lui Garita, acesta pătrunde în careu și înscrie cu un șut din unghi, profitând și de prostul plasament al lui Gorcea, care i-a lăsat toată poarta goală.

Min. 1: A început partida.

14-11-2022
15:31

Echipele de start la U Cluj - FC Argeș

Au apărut echipele de start la U Cluj – FC Argeș, meci care va începe la ora 18:00.

U Cluj: Gorcea – Vlădoiu, Pițian, D. Ispas, Briceag – Simion, I. Filip, Ov. Bic – Chipciu, Thiam, L. Fulop. Rezerve: P. Iliev – R. Romeo, Fl. Ilie, Purece, Remacle, Hofman, Horșia, Ad. Bălan. Antrenor: Eugen Neagoe

FC Argeș: Straton – Tofan, Dobrosavlevici, Cestor, Jakolis – Meza Colli, Njike – Al. Ișfan, Calcan, Donisa – Garita. Rezerve: Greab – M. Constantin, Alceus, Raynov, I. Șerban, G. Crețu, Bertrand, Celestine, Pîrvu. Antrenor: Marius Croitoru

Meciul U Cluj – FC Argeș are loc luni, 14 noiembrie, cu începere de la ora 18:00, în cadrul etapei a 18-a din SuperLiga. Studenții clujeni vor să ia examenul celor trei puncte, pentru a face un pas important în vederea ieșirii de pe locurile din subsol, iar piteștenii vin după un zguduitor eșec acasă, 0-5 cu Sepsi Sf. Gheorghe, și ei dornici de reabilitare.

Unde se joacă meciul U Cluj – FC Argeș, în etapa a 18-a din SuperLiga

Întâlnirea U Cluj – FC Argeș se dispută luni, 14 noiembrie, de la ora 18:00, pe Cluj Arena, în etapa a 18-a din SuperLiga. Este ultimul meci al „Șepcilor roșii” în fața propiilor fani înainte de pauza provocată de turneul final al CM din Qatar (la noi doar până se termină faza grupelor) și este de așteptat ca suporterii alb-negrilor să vină în număr destul de mare.

ADVERTISEMENT

La Cluj, se știe că mai bine de trei sferturi dintre iubitorii de fotbal sunt fani ai Universității și doar un sfert, cu îngâduință, ai campioanei ultimilor cinci ediții, CFR. În general, media de spectatori la jocurile de acasă ale echipei lui Eugen Neagoe este de peste 10.000 de spectatori, situându-se printre cele mai ridicate medii din SuperLiga, alături de Rapid, UTA și Universitatea Craiova.

Cine transmite la TV partida U Cluj – FC Argeș

Partida U Cluj – FC Argeș se joacă luni, 14 noiembrie, de la ora 18:00, pe stadionul Cluj Arena, în etapa a 18-a din SuperLiga și va putea fi urmărită în direct pe micile ecrane pe canalele Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 2. O mai puteți viziona intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La Cluj, începând de luni, 14 noiembrie, a început un proces de răcire evidentă a vremii. Cerul va fi mai mult acoperit pe tot parcursul zilei, existând și șanse, nu foarte mari, de a ploua slab măcar o dată. Maxima zilei, la orele amiezii, nu va depăși 9 grade, cea mai joasă de până acum, iar la ora partidei ar putea fi cu două grade mai puțin. Va arbitra acest meci bucureșteanul Andrei Chivulete.

Ce jucători lipsesc din confruntarea U Cluj – FC Argeș

Antrenorul alb-negrilor, Eugen Neagoe, va trebui să se descurce la acest meci fără unul dintre cei mai experimentați jucători din lot, Alex Chipciu, care a văzut al doilea cartonaș galben în ultimul minut al meciului din runda precedentă, pierdut cu 1-0 la Craiova în fața Universității. Însă forma excelentă din atac a lui Thiam îl face să fie optimist asupra faptului că echipa lui va înscrie cel puțin o dată.

ADVERTISEMENT

Marius Croitoru a făcut show în vestiar după umilința din etapa precedentă suferită acasă cu Sepsi, scor 0-5 și a anunțat că mai mulți jucători din lotul actual vor pleca la iarnă. Iar Iasmin Latovlevici și-a făcut deja bagajele, ajungând la un acord cu piteștenii pentru rezilierea contractului.

Deocamdată, trebuie să se descurce cu cei care sunt și a cerut echipei să se mobilizeze și să spele rușinea după acel dezastru. FC Argeș avea ca obiectiv play-off-ul, dar după cum decurg lucrurile, pare puțin probabil să ajungă acolo.

ADVERTISEMENT

Cote la pariuri la jocul U Cluj – FC Argeș

Pentru casele de pariuri, echipa lui Eugen Neagoe este cea care pleacă favorită la obținerea celor trei puncte. „Șepcile roșii” au primit cotă 2,00 pentru  a câștiga, iar la șansă dublă au cotă 1,30, Un gol marcat de studenți are cotă tot 1,30. Victoria argeșenilor este cotată la 4,40, șansă dublă X2 la 1,85, iar gol marcat la 1,70.

Un singur meci avem la nivel de prim eșalon în ultima perioadă, cel din turul campionatului, câștigat la domiciliu de piteșteni cu scorul de 3-1. În ultimii ani s-a jucat mai mult în Liga 2, unde în trei partide U Cluj nu a putut învinge acasă vulturii violeți toate meciurile încheindu-se cu rezultate de egalitate.

ADVERTISEMENT