Fotbal international

Ucrainenii, anunț despre viitorul lui Mircea Lucescu la Dinamo Kiev: ”Pot să garantez 99,999%”

04.05.2021 | 19:54
Ucrainenii anunt despre viitorul lui Mircea Lucescu la Dinamo Kiev Pot sa garantez 99999
ADVERTISEMENT

Presa din Ucraina a anunțat că antrenorul Mircea Lucescu are mai multe ofere pe masă, dar este hotărât să continue și în viitor la Dinamo Kiev, fiind atras de faptul că va juca în Champions League.

Contestat de suporteri, iubit de jucători și de patronul Igor Surkis, ”Il Luce” a reușit să oprească hegemonia fostei sale echipe, Șahtior Donețk, și a adus la Kiev primul titlu de campioană după cinci ani.

ADVERTISEMENT

Performanțele sale nu au trecut ușor cu vederea, iar legendarul fotbalist brazilian Rivaldo, consideră că tehnicianul român ar merita să antreneze într-un campionat mai puternic.

Viitorul lui Mircea Lucescu este legat de Dinamo Kiev

În ciuda faptului că a dezvăluit că Mircea Lucescu are mai multe oferte interesante, jurnalistul ucrainean Igor Tsyganyk crede că viitorul lui Mircea Lucescu este tot la Dinamo Kiev și explică motivele pentru care românul nu va pleca.

ADVERTISEMENT

”Pot să garantez 99,999% că Mircea Lucescu va rămâne la Dinamo Kiev și sezonul viitor! În primul rând, el mai are contract pentru încă un sezon. Apoi, Lucescu, cu vasta lui experiență, și-a dat seama că s-a petrecut o schimbare, iar rivala Șahtior va suferi anumite șocuri”, a declarat jurnalistul pentru site-ul ua-football.com.

”Românul are un lot valoros și echilibrat cu care poate ataca UEFA Champions League, competiție în care va debuta abia în septembrie. Astfel, Dinamo va avea cel puțin o lună jumătate în care va fi lipsită de griji spre deosebire de Șahtior”, a continuat ziaristul.

ADVERTISEMENT

”Il Luce” are oferte din Turcia

”Lucescu este un tip ambițios și vrea să demonstreze tuturor că mai poate avea succes în Europa. Asta îl mână în luptă. Știm că are oferte din Turcia, România, dar aici nu contează vârsta, ci experiența lui.

Dar marea provocare rămâne UEFA Champions League. De aceea, va face totul cu această echipă, pentru că a dat de înțeles că crede în potențialul jucătorilor lui”, a încheiat Igor Tsyganyk motivarea pentru care Lucescu va rămâne la Dinamo Kiev.

ADVERTISEMENT

Pentru performanța uriașă reușită cu Dinamo Kiev, ”Il Luce” ar fi fost recompensat cu 3,5 milioane de euro, în care sunt incluse pe lângă salariu, bonusurile pentru calificarea în grupele Ligii Campionilor și pentru câștigarea titlului de campioană.

ADVERTISEMENT
Tags: