Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Ultima contră Bănel – Niță e de Tik-tok. „O să dăm 10 doar dacă jucăm de două ori cu voi!”. Nici Adi Ilie nu a rămas dator!

Bănel Nicoliță și Robert Niță au făcut show în cadrul emisiunii Fanatik Superliga. Cei doi rivali s-au întrecut în glume și replici virale într-un duel clasic FCSB - Rapid.
20.12.2023 | 10:36
Ultima contra Banel  Nita e de Tiktok O sa dam 10 doar daca jucam de doua ori cu voi Nici Adi Ilie nu a ramas dator
Banel Nicolita, Robert Nita si Adrian Ilie s-au intrecut in glume in cadrul emisiunii Fanatik Superliga. foto: colaj fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Schimb de replici amuzant între Bănel Nicoliță, fost jucător al FCSB, și Robert Niță, fost component al celor de la Rapid. Cei doi au reaprins rivalitatea dintre cele două cluburi în cadrul emisiunii FANATIK SUPERLIGA, acolo unde au dezbătut parcursul echipelor din actualul sezon.

Nicoliță – Niță, un duel demn de Tik-tok

“Nu ai văzut? Mai avem nevoie de niște puncte. Să fiu sigur, la ce se întâmplă acum au început cu rundele, caută ADN-ul nu știu care. Ce mai avem, ce fotbal? Cum se petrec lucrurile. Nu ai cum să cauți scuze. Dă tu CFR 5, dă tu Rapid 10”, a declarat Bănel Nicoliță.

ADVERTISEMENT

Robert Niță a intervenit cu o replică plină de încredere: “Bine mă, 10 poate să dea dacă mai joacă de două ori cu voi”. “Ne-ați bătut doar pe noi și sunteți la 15 puncte”, a continuat Bănel Nicoliță, subliniind superioritatea FCSB în clasament.

Aflat în platou, Adrian Ilie a intervenit în acest schimb de replici: “Păi de la meciul acela nu ați mai bătut. Să-i spun lui Robert cine se bate la campionat anul acesta. Olaru și cu Coman dacă joacă așa, atât. Dacă ei joacă așa, Steaua câștigă ușor campionatul. Coman și Olar dacă joacă așa iau la pas campionatul”.

ADVERTISEMENT

Rapid, fără victorie de a duelul cu FCSB

Rapid traversează o perioadă dificilă în care nu a mai cunoscut gustul victoriei de 6 partide. Ultima bucurie pentru suporterii giuleșteni a fost victoria cu 2-1 obținută împotriva FCSB-ului, pe National Arena. De atunci, însă, trupa lui Bergodi a intrat într-un șir de rezultate dezamăgitoare.

Această serie de meciuri a debutat pe 10 noiembrie, când Rapid a înregistrat o remiză fără goluri în meciul disputat în deplasare împotriva echipei Sepsi. Urmează apoi confruntarea din 27 noiembrie, când Rapid București a suferit o înfrângere cu scorul de 2-3 în fața Universității Cluj, rezultat ce a adâncit situația complicată a echipei în SuperLiga.

ADVERTISEMENT

În ciuda eforturilor depuse, Rapidul nu a reușit să obțină cele trei puncte în această partidă. Pe 2 decembrie, Rapid a remizat din nou, de data aceasta 0-0 împotriva formației din Botoșani. Meciul din 6 decembrie, care a avut loc în cadrul Cupei României, s-a încheiat la fel, cu un rezultat de egalitate 0-0, împotriva CFR-ului.

Seriei de rezultate nesatisfăcătoare i s-a adăugat o nouă înfrângere pe 9 decembrie, când formația lui Bergodi a pierdut în fața celor din Voluntari cu scorul de 1-2. Această serie negativă a atins apogeul pe 15 decembrie 2023, când Rapidul a remizat 0-0 în meciul disputat împotriva Petrolului.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA este în fiecare luni, marți și vineri pe FANATIK.RO. Emisiunea este live de la 10:30 și se poate vedea, în aceeași zi, în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Schimb viral de replici la Fanatik Superliga

ADVERTISEMENT