Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Florinel Coman se antrenează normal în perspectiva meciului România – Israel. Update exclusiv

Veste excelentă pentru echipa națională a României în perspectiva dublei cu Israel și Kosvo. Starul FCSB-ului, Florinel Coman, e apt de joc!
06.09.2023 | 17:46
Florinel Coman se antreneaza normal in perspectiva meciului Romania  Israel Update exclusiv
Ultimele detalii despre problemele de sănătate ale lui Florinel Coman. Când revine pe teren. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT
06-09-2023
14:50

Florinel Coman, antrenament normal la echipa națională

Florinel Coman a revenit cu forțe proaspete pe teren și s-a antrenat alături de colegii de la echipa națională pentru meciul cu Israel. FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că starul de la FCSB, care a fost răcit, se va pregăti normal începând din această săptămână.

Atacantul lui FCSB a postat și pe Instagram ședința de pregătire a naționalei, din imagini observându-se că e motivat și în formă maximă pentru vizita israelienilor.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Florinel Coman (@7coman_)

Dezvăluire în cea mai recentă ediție de FANATIK SUPERLIGA, care ne dă speranțe în perspectiva meciurilor naționalei cu Israel și Kosovo. Convocat de Edi Iordănescu, Florinel Coman s-a confruntat cu ceva probleme medicale, dar îi va putea ajuta pe „tricolori”.

Florin Coman, apt pentru duelurile naționalei cu Israel și Kosovo. Ce s-a întâmplat

Potrivit gsp.ro, Florinel Coman a răcit în săptămâna meciului dintre FCSB și Universitatea Craiova. FANATIK a aflat în exclusivitate că starul FCSB-ului, care a fost suspendat la partida cu oltenii, s-a făcut bine și va intra în program normal la echipa națională.

ADVERTISEMENT

„S-a vehiculat că Florinel Coman are probleme mari la echipa națională. Într-adevăr, Coman a fost puțin răcit, dar este mult mai bine în acest moment și așteptat ca începând de marți să se antreneze normal cu cei de la lot.

Deci, Coman, în mod normal, dacă totul decurge în regulă, va fi apt pentru primul meci al României, cu Israel, care e sâmbătă, 9 septembrie, de la ora 21:45”, a dezvăluit Cristi Coste, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Pe urmele lui Adrian Ilie?

Florinel Coman are șapte prezențe și niciun gol la echipa națională de seniori a României. Adrian Ilie speră ca „șeptarul” FCSB-ului să îi calce pe urme. „Eu aș vrea să aibă exact traseul meu!

Eu am plecat imediat după ce am luat cartonaș roșu! La patru zile am plecat în Champions League! O să joace bine la echipa națională și poate o să dea cineva”, a declarat Adrian Ilie, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

După patru etape scurse din preliminariile Campionatului European din 2024, echipa națională a României este pe locul 2 în Grupa I, cu opt puncte, două mai puține decât liderul Elveția și cu unul peste Israel.

Dubla României cu Israel și Kosovo este programată sâmbătă, 9 septembrie, respectiv marți, 12 septembrie. Ambele partide sunt programate la ora 21:45 și se vor disputa pe Național Arena.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA în direct și în exclusivitate pe FANATIK.RO în fiecare luni, marți și vineri, de la 10:30. Premiera are loc de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Florinel Coman, IN PERICOL la echipa nationala | DEZVALUIRE la Fanatik SuperLiga

ADVERTISEMENT