Sport

Ultrașii de la Peluza Sud Steaua și-au dat în petec la România U21 – Spania U21! Înjurături la adresa FRF imediat după imn

Ultrașii de la Peluza Sud Steaua și-au făcut simțită prezența pe stadion la duelul dintre România U21 și Spania U21.
21.06.2023 | 21:58
Ultrasii de la Peluza Sud Steaua siau dat in petec la Romania U21  Spania U21 Injuraturi la adresa FRF imediat dupa imn
Ultrașii de la Peluza Sud Steaua și-au dat în petec la România U21 - Spania U21
ADVERTISEMENT

Fanii „roș-albaștrilor” au început să înjure Federația Română de Fotbal imediat după intonarea imnului și au afișat un banner pentru echipa iubită, cu mesajul: „Vrem Steaua în A!”.

Ultrașii de la Peluza Sud Steaua și-au dat în petec la România U21 – Spania U21

Ultrașii de la Peluza Sud Steaua și-au dat în petec și la duelul de la Campionatul European U21 dintre România U21 și Spania U21, înjurând FRF-ul imediat după intonarea imnului.

ADVERTISEMENT

Aceștia au venit pregătiți și cu un banner, în care cer ca echipa lor să fie lăsată să intre în prima ligă de fotbal, CSA Steaua neavând drept de promovare în continuare.

„Burleanu eşti o mizerie”, a fost o altă scandare a fanilor Peluzei Sud Steaua. După ce au terminat de scandat împotriva FRF-ului, suporterii CSA Steaua și-au vărsat furia asupra lui Gigi Becali, pe care l-au înjurat.

ADVERTISEMENT

Nu este primul meci al naționalei „sabotat” de Peluza Sud Steaua

Ultrașii de la Peluza Sud Steaua nu se află la primul moment în care „sabotează” un meci al naționalei, pentru a-și expune vocal din tribune nemulțumirile la adresa FRF-ului și a FCSB-ului, implicit a lui Gigi Becali.

În timpul meciului dintre România și Grecia, scor 0-1, Octavian Popescu s-a aflat la debutul în echipa mare a „tricolorilor”, însă primirea puștiului FCSB-ului nu a fost deloc una bună pe stadionul Ghencea.

ADVERTISEMENT

Atunci, fanii CSA Steaua l-au huiduit la fiecare atingere a mingii, motiv pentru care și selecționerul Edi Iordănescu a avut o intervenție dură după meci: „Am văzut că a fost un război cu anumiți jucători. Credeți că e normal?

Tavi Popescu e un debutant. Eu sunt genul care nu-mi schimb vorbele de la o zi la alta, va fi infinit mai greu dacă nu avem răbdarea că asta e nivelul și că nu trebuie să mai facem paralelă cu trecutul. Dacă huiduim un debutant, un jucător care a arătat potențial, e greu”.

ADVERTISEMENT

În cele din urmă, meciurile naționalei de pe teren propriu din grupa de Liga Națiunilor au fost mutate pe stadionul Giulești, unde „tricolorii” au avut parte de o atmosferă mult mai caldă decât cea de pe Ghencea.

ADVERTISEMENT
Tags: