Sport

Un altfel de comunicat despre „falimentul” lui Dinamo: „Spre disperarea lor, echipa trăiește!”

Dinamo a emis un comunicat oficial prin care contrazice informaţiile privind falimentul clubului, acuzându-i pe cei care cântă prohodul echipei care trece prin cel mai greu moment al existenţei.
08.07.2022 | 15:20
Un altfel de comunicat despre falimentul lui Dinamo Spre disperarea lor echipa traieste
Un altfel de comunicat despre „falimentul” lui Dinamo: „Spre disperarea lor, echipa trăiește!”.
ADVERTISEMENT

Dinamo trece printr-un moment dificil, însă oficialii clubului au făcut demersuri pentru înscrierea în Liga 2. Goniţi de pe trei arene din Capitală, “câinii” vor evolua în noul sezon tot pe stadionul din “Şoseaua Ştefan cel Mare”, până când buldozerele vor pune la pământ tribunele.

Un altfel de comunicat despre „falimentul” lui Dinamo: “Nu s-a închis, respiră la birouri și trăiește”

“Roş-albii” au emis un comunicat de presă în care îi condamnă pe cei care cântă prohodul echipei şi în care promit că Dinamo va trăi şi de acum încolo, în ciuda problemelor financiare cu care se confruntă:

ADVERTISEMENT

“2022, iulie, a opta zi a lunii. O zi ca oricare alta în fotbalul nostru. Jurnalele sportive trec, din oră în oră, fără să anunțe falimentul lui Dinamo, spre iritarea unor “postaci” certați cu bunul simț pentru că, profesional vorbind, despre deontologie nu poate fi vorba când preferi să inventezi zilnic în loc să lași adevărul să vorbească despre un club istoric.

Dinamo nu s-a închis, respiră la birouri și trăiește, pe terenul verde al cantonamentului de la Săftica, pentru a pregăti noul sezon. Nu e faliment? Nu e colaps? Nu e dezastru? Ei se întreabă, ei suspină! Spre disperarea lor, Dinamo trăiește!

ADVERTISEMENT

“Fetele de la contabilitate fac plăți, cei de la marketing au ajuns la un acord cu un nou partener de tricou”

E vineri, la secretariat se ștampilează ultimele documente cerute de FRF pentru înscrierea în Liga 2. Fetele de la contabilitate fac plăți, cei de la marketing au ajuns la un acord cu un nou partener de tricou, iar departamentul sportiv pregătește contracte și acorduri de transfer.

Nu e cazul de mulțumiri pe Facebook sau pe Instagram când nu reușești, în tricoul sfânt al lui Dinamo, să câștigi un baraj de menținere în Liga 1!

ADVERTISEMENT

Oamenii de la “insolvență” prezintă situația reală din punct de vedere financiar și vorbesc, cu cifrele în față, despre un buget corect pentru viitorul clubului. La 20 de kilometri de București, pe DN1, în cantonamentul de la Săftica, un nou antrenament după vizita medicală de ieri dimineață.

“Titlurile cu haos la echipă sau grevă în haită rămân și ele în urmă”

Condusă de Mihăescu și Augustin, echipa își continuă programul de pregătire. Este îmbrăcată în roșu de italienii de la Macron și are apă pentru tot sezonul, plată, la 0.5, Carpatina. Mâine joacă al doilea amical al verii, la ora 11:00, cu Unirea Slobozia, pe terenul celor din Ialomița.

ADVERTISEMENT

Titlurile cu haos la echipă sau grevă în haită rămân și ele în urmă, la fel cum a trecut și jurnalul de prânz fără să anunțe falimentul lui Dinamo. Opriți timpul minciunilor și bucurați-vă de Dinamo măcar pentru viitorul puștilor! Dinamo trăiește!, se arată în comunicatul oficial al “câinilor”.

Dinamo este în continuare în căutarea unui investitor care să preia echipa şi să rezolve problemele financiare, însă şefii au dat asigurări că şi în cazul în care nu va veni un nou patron, echipa va supravieţui.

  • 6 august este data la care va începe noul sezon din Liga 2
  • 23 de jucători au fost prezenţi la vizita medicală a echipei
ADVERTISEMENT