News

Un bărbat s-a spânzurat la Spitalul Județean Botoșani. Era suspect de coronavirus

15.04.2020 | 19:08
Un barbat sa spanzurat la Spitalul Judetean Botosani Era suspect de coronavirus
ADVERTISEMENT

Un bărbat s-a spânzurat la Spitalul Județean Botoșani, el fiind suspect că este infectat cu noul tip de coronavirus.

Un bărbat s-a spânzurat la Spitalul Județean Botoșani

Bărbatul în vârstă de 54 de ani a fost găsit spânzurat, marți, în baia salonului în care era internat la Spitalul Județean de Urgență Mavromati din Botoșani.

ADVERTISEMENT

Individul din Județul Suceava, care stătea cu părinții lui la Botoșani, era suspect că este infectat cu coronavirus și era internat în spital pentru a i se efectua testul.

Pentru a recurge la gestul extrem, acesta și-a improvizat un ștreang pe care l-a legat de calorifer. Se pare că bărbatul era depresiv după ce ar fi rămas fără loc de muncă.

ADVERTISEMENT

IPJ Botoșani a deschis o anchetă în acest caz

Purtătorul de cuvânt al IPJ Botoșani, Delia Neniscu, a declarat pentru Mediafax că în acest caz se fac cercetări într-un dosar penal pentru ucidere din culpă.

”În funcție de rezultatul acestora se va stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs evenimentul precum și cauza morții în urma necropsiei”, a spus purtătorul de cuvânt.

ADVERTISEMENT

Ultimul bilanț anunțat miercuri de Grupul de Comunicare Strategică arată că numărul cazurilor de coronavirus pe teritoriul României a ajuns la 7.216, după ce în ultimele 24 de ore au fost raportate alte 337 de îmbolnăviri. Numărul morților este de 362.

O familie cu nouă persoane din Craiova a refuzat internarea în Spitalul de Boli Infecțioase, deși a fost depistată cu coronavirus. Cei nouă membri ai respectivei familii, printre care și un bebeluș de cinci ani, au fost testați pentru coronavirus după ce trei persoane apropiate au fost diagnosticați cu COVID-19.

ADVERTISEMENT

Un bărbat din Vatra Dornei a fost amendat de polițiști cu 2.000 de lei pentru că s-a dus cu mașina la spălătorie, asta în ciuda faptului că avea completată o declarație pe proprie răspundere, iar Ministerul Afacerilor Interne a transmis că astfel de deplasări sunt permise, atunci când sunt necesare.

ADVERTISEMENT