News

Un copil a căzut de la etajul 4 al unui bloc din Petroșani. Unde se aflau părinții în momentul tragediei

O familie din Petroșani trece prin momente foarte grele după ce, într-un moment de neatenție, copilul lor a căzut joi de la etajul 4 al blocului în care locuiesc.
26.05.2022 | 16:14
Un copil a cazut de la etajul 4 al unui bloc din Petrosani Unde se aflau parintii in momentul tragediei
Incidentul de la Petroșani este o lecție pentru toți părinții. Foto: publicdomainpictures.net
ADVERTISEMENT

Copilul are un an și trei luni și a căzut în gol deși ambii părinți erau în locuință în acel moment. A fost suficientă o clipă de neatenție pentru ca micuțul să plonjeze în gol.

De pe taburet, copilul a urcat pe pervaz și a căzut în gol

Conform primelor informații, copilul ar fi urcat pe un taburet lăsat lângă un geam deschis și a apoi a căzut în gol. Căderea a fost atentuată de o copertină.

ADVERTISEMENT

A urmat apelul la 112 și la fața locului a sosit în cel mai scurt timp un echipaj SMURD. Băiețelul avea semne vitale și a fost transportat de urgență la Spitalul de Urgenţă Petroşani.

În prezent, reprezentanții IPJ Hunedoara fac cercetări în vederea stabilirii circumstanțelor în care s-a produs incidentul. De asemenea, oamenii legii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

ADVERTISEMENT

Un băiețel de un an si 3 luni a căzut de la etajul 4. Copilul se afla sub supravegherea părinților si a căzut de la etajul 4 al unui bloc de locuințe, într-un moment de neatenție (se pare ca a urcat pe un taburet, fereastra fiind deschisă).

La sosirea echipajului medical, micuțul avea semne vitale, fiind transportat la UPU Petroșani”, se arată în comunicatul de presă remis de IPJ Hunedoara, conform replicahd.ro. Știre în curs de actualizare. Vom reveni cu informații suplimentare despre stare micuțului.

ADVERTISEMENT

Zi plină pentru ISU Hunedoara

Alttfel, amintim că acesta nu a fost singurul incident la care au intervenit salvatorii hunedoreni în ultimele ore. Joi dimineața s-a anunțat că în urma unui accident rutier din municipiul Hunedoara, un autoturism a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat.

Salvatorii hunedoreni sosiți la locul evenimentului au decuplat bornele autoturismului și au asigurat măsurile P.S.I., în timp ce femeia aflată în mașină a fost preluată de către paramedici și transportată la spital pentru ingrijiri medicale”, au declarat reprezentanții ISU Hunedoara într-un comunicat de presă.

ADVERTISEMENT

 

 

Tags: