Sport

Un fost antrenor al naționalei U21 îi dă sfaturi lui Becali: „Nea Gigi, bagă-l să joace!”. Cine este fotbalistul vizat

Florin Bratu, fost antrenor al echipei U21 a României, îi recomandă lui Gigi Becali să-l folosească mai mult pe Mario Dulca, jucător transferat în vară la FCSB
05.10.2022 | 16:24
Un fost antrenor al nationalei U21 ii da sfaturi lui Becali Nea Gigi bagal sa joace Cine este fotbalistul vizat
Florin Bratu îi oferă sfaturi lui Gigi Becali. Fostul selecționer al naționalei U21 a României este de părere că Marco Dulca merită mai multe minute pe teren. Sursă foto: Sport.pictures.eu
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a adus nu mai puțin de 12 jucători în campania de transferuri din vară. Totuși, patronul vicecampioanei României nu este mulțumit de evoluția tuturor fotbaliștilor nou-veniți. Cel mai bun exemplu este Vadim Rață. Fotbalistul transferat pentru 300.000 de euro de la FC Voluntari a revenit la formația ilfoveană.

Florin Bratu, sfaturi pentru Gigi Becali: „Bagă-l să joace, că are calitate!”

După ce Vadim Rață a părăsit tabăra „roș-albastră”, Rachid Bouhenna, Bogdan Rusu și Marco Dulca sunt acum „pe făraș”. Totuși, Florin Bratu, fostul selecționer al „naționalei mici” a României, consideră că mijlocașul venit de la Chindia Târgoviște merită mai multe minute de joc.

ADVERTISEMENT

Florin Bratu a enumerat calitățile care îl recomandă pe Marco Dulca în zona mediană a „roș-albaștrilor”. „E harnic, îți dublează foarte bine, îți închide zona. Mi se pare că i s-a pus prea repede o etichetă.

Nea Gigi, bagă-l să joace că are calitate! Am încredere în el că are calitate. E un jucător tânăr care nu te trădează. Storci tricoul de pe el! FCSB are nevoie de un astfel de jucător”, a adăugat Florin Bratu, la Liga Digisport.

ADVERTISEMENT

Florin Bratu a descoperit problema FCSB-ului: „Au dispărut mijlocașii aceia centrali, gen Bourceanu și Pintilii”

Fostul selecționer al naționalei României U21 a continuat să vorbească despre problemele din zona de mijloc de la FCSB. Bratu este de părere că „roș-albaștrii” au nevoie de mijlocași de profilul pe care îl aveau Bourceanu și Pintilii.

„FCSB are probleme, de fapt, la mijloc. Au dispărut mijlocașii aceia centrali, gen Bourceanu și Pintilii. Toate acțiunile au fost pe fundașii centrali și este greu. Edjouma și Olaru nu au profil defensiv.

ADVERTISEMENT

Mie îmi place de Dulca, e un număr 6 puternic, agresiv. Nu-i cere să dribleze, nu e calitatea lui”, au fost cuvintele lui Florin Bratu.

Marco Dulca, pe „lista neagră” a lui Gigi Becali după remiza cu Anderlecht

Marco Dulca a intrat pe „lista neagră” a patronului de la FCSB, imediat după remiza dintre FCSB și Anderlecht din grupele Conference League. Totuși, Cristi Dulca, tatăl lui Mario Dulca, a declarat că fiul să nu va părăsi tabăra „roș-albastră”.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali a tunat după partida cu Anderlecht. În vizorul patronului au intrat atât Bogdan Rusu, cât și Rachid Bouhenna. „Dacă aveam alt atacant… Au fost niște mingi. I-a dat-o Olaru lui Rusu, care dormea. El e speriat. Ce vrei de la Rusu? Se sperie, îi e frică. L-am luat că nu aveam atacant.

„Le dăm banii la oameni și le mulțumim. Tuturor care au contribuit la calificare. Tot ce a fost în teren la calificare, le mulțumim, nu ne pare rău și nu avem ce regreta. Ce nu face față la FCSB, va pleca înapoi.

„Dacă vor să îi ia, să îi ia. Ia și 250 de mii pe Rusu, ia-l și înapoi. La Dulca am plătit clauza de 250 de mii, dacă vreți, luați-l pe Dulca înapoi. Nu e nicio supărare. Le mulțumesc la băieți, dar nu am ce să fac”, a declarat Gigi Becali după egalul cu Anderlecht.

  • 900.000 de euro este cota de piață a lui Marco Dulca, conform Transfermarkt
  • 250.000 de euro a plătit FCSB pentru transferul lui Dulca de la Chindia Târgoviște

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 3,20 este cota pentru ”peste 3,5 goluri” la Silkeborg – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT