Sport

Un fost jucător al lui PSG îi pune suporterii în cap lui Messi înainte de JO de la Paris: ”Ne-a luat de proști”

Suporterii lui PSG sunt îndemnați de un fost jucător să-l întâmpine cu ostilitate pe Leo Messi, dacă acesta va veni cu naționala Argentinei la JO de la Paris.
14.02.2024 | 13:00
Un fost jucator al lui PSG ii pune suporterii in cap lui Messi inainte de JO de la Paris Nea luat de prosti
Suporterii lui PSG sunt îndemnați de un fost jucător să-l întâmpine cu ostilitate pe Leo Messi, dacă acesta va veni cu naționala Argentinei la JO de la Paris. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Reprezentativa olimpică a Argentinei s-a calificat după ce a eliminat marea rivală Brazilia, iar campionul mondial ar putea să vrea să-și treacă în cont o a doua medalie olimpică de aur, după cea cucerit în 2008 la Beijing.

Suporterii lui PSG, îndemnați să-l huiduie pe Messi la JO

Turneul de fotbal de la Jocurile Olimpice se va desfășura în 7 orașe ale Franței, inclusiv la Paris. Asta ar însemna că dacă Leo Messi va veni cu naționala Argentinei ar putea evolua din nou pe Parc des Princes.

ADVERTISEMENT

Argentinianul a jucat timp de doi ani pe acest stadion cât a îmbrăcat tricoul lui PSG, însă evoluțiile sale nu s-au ridicat mai deloc la nivelul celor pe care le-a avut la Barcelona. Din această cauză, el nu a avut parte de susținerea fanilor.

Plecând de aici, fostul jucător al lui PSG, Jerome Rothen, le-a cerut suporterilor campioanei din Ligue 1 să nu uite ce s-a întâmplat în perioada cât Messi a îmbrăcat tricoul echipei din capitala Franței și să-l huiduie dacă acesta va veni să joace pentru Argentina la JO.

ADVERTISEMENT

”Nu ar trebui să uităm ce nu a dat. Ca francez și parizian, l-ai văzut defilând cu Argentina? Băieți, dacă există vreo modalitate de a contesta faptul că Messi ne-a luat de proști timp de doi ani, aceasta este să-l huiduiți”, a declarat Rothen, conform Daily Mail.

Ce i se reproșează lui Messi

În vârstă de 41 de ani, Jerome Rothen este un fost internațional francez cu peste 300 de meciuri în Ligue 1, dintre care 180 în tricoul lui PSG. El consideră că Messi a dat dovadă de lipsă de respect față de PSG și de suporterii săi.

ADVERTISEMENT

”A spus că este un dezastru să trăiască la Paris și că nu a avut parte de primirea care i se cuvenea. Prostii. Era deasupra Turnului Eiffel, așa cum era și Neymar. Fiecare francez i-a arătat respect când a sosit. Te aștepți ca și el să dea dovadă de respect, dar nu a făcut-o niciodată.

Nu a trăit niciodată Parisul la maxim, iar performanțele lui nu s-au ridicat niciodată la ceea ce am sperat de la el. S-a supărat că nu a fost sărbătorit de PSG după câștigarea Cupei Mondiale. A învins Franța în finală! Nu ar fi trebuit să se aștepte să vadă covorul roșu întins pentru el”, a spus Rothen.

ADVERTISEMENT

Bunul prieten al lui Leo Messi, Javier Mascherano, în prezent selecționerul naționalei olimpice a Argentinei, a declarat ferm după obținerea biletelor pentru Paris că îi va trimite o telegramă de convocare jucătorului de la Inter Miami, la fel cum va proceda și în cazul lui Angel Di Maria.

ADVERTISEMENT