Sport

Un fost mare internațional român ironizează numirea lui Laszlo Balint la Universitatea: „Nu e ca și cum ar fi venit Tuchel la Craiova!”

Răzvan Raț ironizează venirea lui Laszlo Balint pe banca tehnică a Universității Craiova și consideră că nu este chiar o lovitură atât de importantă pentru olteni.
17.06.2022 | 09:32
Un fost mare international roman ironizeaza numirea lui Laszlo Balint la Universitatea Nu e ca si cum ar fi venit Tuchel la Craiova
Un fost mare internațional român ironizează numirea lui Laszlo Balint la Universitatea Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Venirea lui Laszlo Balint la Universitatea Craiova a fost dezvăluită în exclusivitate de FANATIK, precum și plecarea lui Laurențiu Reghecampf de la club.

Un fost mare internațional român ironizează numirea lui Laszlo Balint la Universitatea

Răzvan Raț, fostul mare internațional al României, a ironizat numirea lui Laszlo Balint pe banca tehnică a Universității Craiova, nefiind de părere că este o mare lovitură dată de olteni:

ADVERTISEMENT

„Cu tot respectul pentru Balint, dar nu e ca și cum ar fi venit Tuchel la Craiova. Oricum există nevoie de jucători la fiecare sezon.

Cu siguranță va avea o discuție, în care antrenorul își va expune doleanțele și în ce situație pot pleca unii jucători, eu cred că e prematur să vorbim despre ce se va întâmpla”.

ADVERTISEMENT

„Cu tot respectul pentru domnul Balint, nu îl recomandă ultimele rezultate să meargă la Craiova, pentru că eu cred că Universitatea Craiova e între primele trei echipe din România”, a mai spus Răzvan Raț, la TV DigiSport.

„Îl vedeam mai repede la Botoșani!”

Și Helmuth Duckadam a vorbit despre venirea lui Laszlo Balint la Craiova, fiind de părere că s-ar fi pliat mai bine pe stilul de joc de la FC Botoșani:

ADVERTISEMENT

„E surprinzător! Îl vedeam mai repede la Botoșani, pentru că a avut parte de multă liniște la Arad. La Craiova îi va fi mai greu”.

„Nu va avea viață ușoară, acolo se așteaptă rezultate și mari schimbări nu sunt. Din câte am înțeles de la Sorin Cârțu se mai ocupă 2-3 posturi, cam atât”, a mai spus Helmuth Duckadam.

ADVERTISEMENT

„Mă bazez foarte mult pe noțiunea de respect și când un jucător dă totul pe teren automat vine și respectul suporterilor, al conducerii.

Au fost discuții și cu FC Botoșani, aseară au devenit mai intense negocierile, dar acum totul este foarte clar. Lucrurile s-au derulat destul de repede, dar e clar că sunt lucruri pe care le-am agreat cu toții”, a spus Laszlo Balint, la prezentarea oficială.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea: 7,50 este cota ca echipa olteană să ia titlul în sezonul 2022/2023. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT