Sport

Un fotbalist a murit de Valentine’s Day într-un accident rutier! Avea doar 28 de ani!

Un fotbalist mexican care evolua în prima ligă din țara sa a murit într-un tragic accident rutier chiar în ziua de Valentine's Day.
15.02.2024 | 09:47
Un fotbalist a murit de Valentines Day intrun accident rutier Avea doar 28 de ani
Un fotbalist mexican care evolua în prima ligă din țara sa a murit într-un tragic accident rutier chiar în ziua de Valentine's Day. Sursă foto: Twitter
ADVERTISEMENT

Conform primelor rapoarte ale poliției, atacantul Diego ”El Puma” Chavez a decedat în urma unui accident de mașină petrecut în dimineața zilei de 14 februarie. El a pierdut controlul automobilului și a intrat într-un stâlp.

Moartea fotbalistul mexican anunțată de club

Anunțul morții fotbalistului mexican în vârstă de 28 de ani a fost făcut de clubul său, FC Juarez. Într-un comunicat postat pe rețelele de socializare gruparea mexicană i-a adus un omagiu lui Diego Chavez.

ADVERTISEMENT

”Cu profundă tristețe informăm întreaga comunitate FC Juarez că jucătorul nostru Diego ”El Puma’ Chavez a murit în această dimineață, pe 14 februarie 2024, într-un accident de mașină.

În perioada petrecută la FC Juarez, ‘El Puma’ s-a caracterizat prin bucuria, entuziasmul, simplitatea și disponibilitatea sa, precum și prin spiritul său de dăruire și dragoste pentru culorile noastre”, se arată în postarea de pe contul de Facebook.

ADVERTISEMENT

Atacantul de 28 de ani a fost transferat de FC Juarez la finalul anului 2022 de la formația peruană Carlos Mannucci. Pentru echipa mexicană a jucat în acest sezon 19 meciuri și a marcat un gol.

Reacții emoționante ale fanilor mexicani

Fanii au fost devastați la aflarea tragicei vești că Diego ”El Puma” Chavez a murit la 28 de ani și au ținut să-i onoreze memoria cu mesaje. ”Odihnește-te în pace ‘Puma’ și lumina să strălucească mereu asupra ta!”, a scris un suporter al lui FC Juarez.

ADVERTISEMENT

”Odihnește-te în pace ‘Puma’, ai jucat întotdeauna fiecare meci cu multă energie. Bravo!”, ”Odihnește-te în pace ‘Puma’. Mulțumesc pentru dăruirea, pasiunea și dragostea pentru această echipă!” sau ”Ce mare păcat. A fost un jucător care ne-a apărat tricoul cu mare mândrie. Odihnește-te în pace dragă Diego”, sunt alte mesaje ale fanilor.

Diego Chavez s-a născut la Veracruz și a început fotbalul la echipa din localitate cu același nume. El a mai jucat pentru formațiile Necaxa, Salamanca (Spania), Toluca, Carlos Mannucci (Peru).

ADVERTISEMENT

FC Juarez, echipă aflată pe ultimul loc în prima ligă mexicană cu doar 2 puncte acumulate în 6 etape, are programat următorul meci în noaptea sâmbătă spre duminică, pe teren propriu, cu Puebla, însă nu se știe deocamdată dacă întâlnirea se va desfășura după această tragedie.

În ultima zi a anului trecut, Pedro Banga, internațional de juniori angolez care urma să joace pentru Știința Miroslava în Liga 3, a murit la vârsta de doar 20 de ani după ce a făcut infarct în timpul unui meci cu prietenii.

Luna trecută, Shawn Barber, fost campion mondial la săritul cu prăjina, a murit la doar 29 de ani. Atletul canadian a încetat din viață în urma unor complicații medicale.

ADVERTISEMENT