Sport

Un jucător de la FCSB, şantajat de hackeri! Ce sumă i-a fost cerută pentru a nu fi publicate poze şi detalii intime. Exclusiv

Atacantul celor de la FCSB, Bogdan Rusu este şantajat de hackeri! Şi-a pierdut conturile de pe reţelele de socializare şi i se cere o sumă importantă pentru a le recupera.
08.10.2022 | 13:46
Un jucator de la FCSB santajat de hackeri Ce suma ia fost ceruta pentru a nu fi publicate poze si detalii intime Exclusiv
Bogdan Rusu, alături de colegii săi de la FCSB. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Bogdan Rusu a intrat în colimatorul lui Gigi Becali după eşecul drastic suferit de FCSB la Silkeborg, scor 0-5. Însă, atacantul celor de la FCSB are probleme şi în afara terenului, fiind şantajat de hackeri.

Bogdan Rusu, şantajat de hackeri! 1500 de euro i se solicită atacantului de la FCSB

Din informaţiile FANATIK, conturile de Facebook şi Instagram ale fotbalistului au fost sparte, iar hackerii îl şantajează pe fotbalist cu publicarea online a datelor care ţin de viaţa privată, printre care numărul de telefon, dar şi poze din mesaje private.

ADVERTISEMENT

Atacantului i se solicită suma de 1500 de euro pentru recuperarea conturilor. Soţia lui Bogdan, Denise Rusu, a făcut apel pe reţelele de socializare pentru remedierea situaţiei, însă hackerii ar fi schimbat toate datele personale, ceea ce face această iniţiativă mult mai dificilă:

“Sunt modificate toate datele personale inclusiv numărul de telefon, parola și tot ce tine de intimitate. Este vorba de hackeri care șantajează pentru sume mari de bani, nu de o joacă…”, este mesajul soţiei lui Bogdan Rusu.

ADVERTISEMENT
Mesajul soţiei lui Bogdan Rusu pe reţelele de socializare
Mesajul soţiei lui Bogdan Rusu pe reţelele de socializare

Bogdan Rusu a intrat în colimatorul lui Gigi Becali: “Se va întoarce la iarnă la Mioveni”

Momentul este cât se poate mai prost pentru Bogdan Rusu. Atacantul a intrat în colimatorul lui Gigi Becali după înfrângerea de la Silkeborg, scor 0-5, patronul FCSB spunând că Rusu se va întoarce în iarnă la Mioveni:

”Oaidă joacă de patru ani la Steaua, dar nu poate depăși un anumit nivel. Am dat bani ca să iau jucători, dar nu știam că Dumiter și Rusu sunt atât de slabi.

ADVERTISEMENT

Rusu se va întoarce la iarnă la Mioveni, Dumiter mai are contract până la vară și gata și cu el. De unde să știu eu că Dulca nu face față? A jucat la lotul de juniori, a fost pe la Olimpiadă, dar la noi nu se descurcă. De unde să știu astea?”, a spus Becali la Digisport.

Atacantul, fără gol pentru FCSB în acest sezon!

Bogdan Rusu a fost transferat în această vară la FCSB de la CS Mioveni. Gigi Becali a plătit 200.000 de euro în schimbul atacantului care, deocamdată nu a confirmat la roş-albaştrii.

ADVERTISEMENT

A jucat 9 meciuri pentru FCSB în acest sezon, însă nu a reuşit să înscrie pentru roş-albaştrii. Singurele reuşite din această stagiune au venit în etapa a treia, în meciul dintre Mioveni şi CFR Cluj, scor 2-4.

  • 32 de ani are Bogdan Rusu
  • 1500 de euro cer hackerii pentru a debloca conturile de pe reţelele de socializare ale lui Bogdan Rusu

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 1,90 este cota pentru ”2 solist” la Petrolul Ploiești – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT