Sport

Un scouter italian este impresionat de nepotul marelui Ilie Balaci: „Noul Vlahovic!”

Atanas Trică a intrat în vizorul unui scouter italian. Acesta îl compară cu Dusan Vlahovic, atacantul sârb pentru care Juventus a plătit în iarnă 75 de milioane de euro.
12.03.2022 | 10:32
Un scouter italian este impresionat de nepotul marelui Ilie Balaci Noul Vlahovic
Atanas Trică a ajuns în atenția unui scouter italian. Sursa foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

La cei 17 ani ai săi, Atanas Trică a început deja să atragă atenția scouterilor care activează în campionate puternice ale Europei. Unul dintre ei chiar l-a comparat cu un star al lui Juventus.

Un scouter italian a pus ochii pe Atanas Trică: „Noul Vlahovic este în România”

Într-un raport publicat recent, Stefano Piro, scouter italian afiliat Federației de Fotbal de la Roma, îl cataloghează pe nepotul legendarului Ilie Balaci drept „noul Vlahovic”, cu referire la atacantul sârb în schimbul căruia Juventus i-a oferit Fiorentinei nu mai puțin de 75 de milioane de euro.

ADVERTISEMENT

Noul Vlahovic este în România. Atenție la Atanas Trică, atacantul Universității Craiova născut în 2004”, susține Piro, citat de cotidianul Tuttosport.

În actuala stagiune, Atanas Trică a bifat trei partide pentru prima echipă a Universității Craiova și a reușit să marcheze un gol, chiar în poarta lui Dinamo. Este vorba despre meciul câștigat categoric de olteni, scor 6-1, în Ștefan cel Mare.

ADVERTISEMENT

Nepotul lui Ilie Balaci îl are ca idol pe Haaland și vrea să cucerească primul trofeu în tricoul alb-albastru

Deși este comparat cu Dusan Vlahovic, Atanas Trică visează să-i calce pe urme unui alt star al momentului. Este vorba despre Erling Haaland, atacantul norvegian pentru semnătura căruia se duelează granzii Europei.

Îmi place foarte mult de Haaland. Pe lângă acesta, îl mai apreciez foarte mult pe Dusan Vlahovic, de la Juventus. Mi-a mai plăcut şi de Suarez.

ADVERTISEMENT

Îl consider în continuare un fotbalist foarte bun, chiar dacă a mai îmbătrânit. În general, îmi plac nouarii”, a declarat nepotul lui Ilie Balaci pentru gds.ro.

La capitolul obiective, acesta și-a luat, pentru moment, gândul de la titlu, având în vedere distanța uriașă față de liderul CFR Cluj (n.r. 11 puncte după înjumătățire), dar speră să ridice, totuși, primul trofeu deasupra capului.

ADVERTISEMENT

Alb-albaștrii se vor duela cu Sepsi pentru un loc în finala Cupei României. Cele două manșe sunt programate pe 20 aprilie, la Sfântu Gheorghe, respectiv 11 mai, la Craiova.

Cupa României este primul obiectiv, însă stiți că la Craiova se dorește campionatul. Am fi nebuni să mai credem la titlu pentru că CFR are o distanță foarte mare, dar o să jucăm până la sfârșitul campionatului să câștigăm toate meciurile”, a mai spus Atanas.

  • (P) Cota BETANO pentru FC Voluntari – Universitatea Craiova: 2.30 este cota pentru „peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: