Fotbal international

Un star de la Real Madrid, dorit insistent de AS Monaco! Salariu uriaș pentru vedeta lui Zidane

18.01.2021 | 19:26
Un star de la Real Madrid dorit insistent de AS Monaco Salariu urias pentru vedeta lui Zidane
ADVERTISEMENT

Un star al echipei Real Madrid este dorit insistent de AS Monaco, oficialii clubului francez AS Monaco fiind dispuși să-i ofere jucătorului un salariu important prin care speră să-l convingă să plece de pe Santiago Bernabeu.

”Galacticii” se află într-o situație delicată, mai mulți jucători importanți urmând să-și încheie contractele la finalul acestui sezon. Zinedine Zidane este disperat și i-a cerut lui Florintino Perez să rezolve cât mai repede aceste probleme.

ADVERTISEMENT

De departe, cel mai curtat este căpitanul Sergio Ramos, care este aproape de o plecare istorică de la Real. Fundașul nu a ajuns încă la o înțelegere pentru prelungirea înțelegerii și este dorit de PSG și Liverpool.

AS Monaco vrea să-i ”fure” un star lui Real Madrid

Însă, un alt star al celor de la Real Madrid, fundașul brazilian Marcelo, este la un pas să plece din capitala Spaniei, fiind dorit insistent de formația franceză AS Monaco, care încearcă să-l atragă cu un salariu foarte bun.

ADVERTISEMENT

Conform site-ului beinsports.com, care citează presa spaniolă, conducătorii clubului monegasc sunt pregătiți să-i ofere brazilianului în vârstă de 32 de ani un contract pe trei sezoane și un salariu anual de 6 milioane de euro, ceea ce l-ar face cel mai bine plătit jucător de la Monaco, alături de atacantul Wissam Ben Yedder.

Marcelo mai are contract cu Real Madrid până în vara anului 2022 și încasează un salariu de 9 milioane de euro pe an, dar va fi nevoit să accepte o micșorare financiar în cazul în care va accepta oferta celor din Principat, dar va câștiga prin faptul că va mai juca trei ani într-un campionat de top din Europa.

ADVERTISEMENT

Brazilianul nu mai este un titular de drept la Real Madrid, antrenorul Zinedine Zidane preferându-l tot mai mult pe francezul Ferland Mendy în banda stângă a apărării. Marcelo a fost achiziționat de ”galactici” în 2007 și a câștigat alături de aceștia 22 de trofee, printre care de patru ori Champions League și de cinci ori titlul în La Liga.

Presa internațională a mai scris anul trecut că Marcelo este dorit și de Juventus Torino, acolo unde s-ar putea reîntâlni cu bunul său prieten Cristiano Ronaldo, alături de care a jucat ani buni pe Santiago Bernabeu.

ADVERTISEMENT

Situația lui Marcelor la Real Madrid pare tot mai clară, după ce președintele Florentino Perez l-a pus pe o listă de șase jucători de care încearcă să se despartă cât mai repede pentru a face rost de bani în încercarea de a-l lua pe Kylian Mbappe de la PSG.

ADVERTISEMENT