Sport

Un “tricolor” rămâne fără echipă în vară: “Îi vom mulţumi şi ne vom despărţi!”. Mai prinde Euro 2024?!

Alexandru Cicâldău nu va continua din vară la Konyaspor. Turcii scriu că echipa la care evoluează nu are nicio intenţie de a-l cumpăra de la Galatasaray.
26.03.2024 | 00:01
Un tricolor ramane fara echipa in vara Ii vom multumi si ne vom desparti Mai prinde Euro 2024
Un "tricolor" rămâne fără echipă în vară: "Îi vom mulţumi şi ne vom despărţi!". Mai prinde Euro 2024. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Alexandru Cicâldău este unul dintre transferurile importante reuşite de Universitatea Craiova în străinătate. Mihai Rotaru l-a vândut în 2021 pentru 6,5 milioane de euro la Galatasaray.

Un “tricolor” rămâne fără echipă în vară: “Îi vom mulţumi şi ne vom despărţi!”

Doar că, mijlocaşul nu a reuşit să se impună la gruparea “Cim Bom” şi a fost împrumutat la Al Ittihad Kalba şi Konyaspor. Deşi este titular la Konya, oficialii clubului nu au de gând să îl transfere definitiv pe “tricolor”.

ADVERTISEMENT

Cotidianul BNN Haber scrie că Alexandru Cicâldău nu se află pe lista jucătorilor doriţi în continuare la Konyaspor, spunând că mijlocaşul reprezintă o dezamăgire, cu doar o contribuţie la un gol în acest sezon:

“După ce a trecut printr-o nouă restructurare și a semnat contracte pe termen lung cu jucătorii pe care i-a adus în iarnă, Konyaspor și-a făcut planuri și pentru sezonul următor.

ADVERTISEMENT

A provocat o mare dezamăgire. A contribuit cu doar un singur gol în 28 de meciuri. Îi vom mulțumi acestui jucător și ne vom despărți”, au scris turcii.

Cota lui Cicâldău s-a prăbuşit în ultimii doi ani!

Konyaspor luptă pentru evitarea retrogradării. Este pe locul 16, ultimul care asigură rămânerea pe prima scenă, având două puncte avans decât Gaziantep, fosta echipă a lui Marius Şumudică, la care evoluează Sorescu, Drăguş, Maxim şi Niţă.

ADVERTISEMENT

Cota lui Alexandru Cicâldău s-a prăbuşit în ultimii doi ani. De la un maximum de 9 milioane de euro la începutul anului 2022, mijlocaşul a ajuns să valoreze azi doar o treime din această sumă: 3,3 milioane de euro.

Mijlocaşul român, şanse mici să rămână la Galata

Alexandru Cicâldău a fost om de bază în campania de calificare la Euro 2024. Mijlocaşul a evoluat în şapte dintre cele zece meciuri ale naţionalei noastre. În confruntarea cu Irlanda de Nord a fost titular şi a evoluat 64 de minute.

ADVERTISEMENT

Mijlocaşul mai are contract până în 2026 cu Galatasaray, dar sunt şanse mici ca în vară să rămână la echipa “Cim bom”, care conduce clasamentul şi se află în lupta pentru titlu cu Fenerbahce.

ADVERTISEMENT