Fotbal intern

Universitatea Craiova – Chindia Târgoviște 0-1! Viorel Moldovan îl învinge pe Cristiano Bergodi. Primele reacții. Video

Universitatea Craiova  Chindia Targoviste 01 Viorel Moldovan il invinge pe Cristiano Bergodi Primele reactii Video
ADVERTISEMENT

Meciul amical Universitatea Craiova – Chindia Târgoviște se va disputa, vineri, de la ora 18:00, la baza sportivă a oltenilor din Lunca Jiului.


UPDATE, 12 iunie, ora 20:38 / Primele reacții după Universitatea Craiova – Chindia Târgoviște 0-1:

ADVERTISEMENT

Bogdan Vătăjelu, fundaș Universitatea Craiova: „A fost un joc bun pentru ambele echipe, cred că a fost un amical reușit. Din punctul meu de vedere putem pierde toate meciurile amicale, dar să câștigăm campionatul.

Nu sunt rezultate reale, pe care să le percepi ca în jocurile adevărate. Toți jucătorii ne-am strâns aseară, pentru că e o frică, toți avem o familie acasă și ne gândim la sănătatea celor dragi”.

ADVERTISEMENT

Liviu Mihai, mijlocaș Chindia Târgoviște: „Suntem bucuroși pentru victorie, la noi în play-out e important să nu facem pași greșiți. Fotbalul trebuie să meargă mai departe. Ne e teamă de coronavirus, dar trebuie să jucăm, pentru că de-aici ne câștigăm și noi existența”.

Viorel Moldovan, antrenor Chindia Târgoviște: „Noi am mai câștigat amicale și după nu am bătut în campionat. A fost un meci reușit, un antrenament bun, una peste alta a fost bine. Sunt mulțumit de băieți, dar meciurile din play-out sunt diferite”.

ADVERTISEMENT

Cristiano Bergodi, antrenor Universitatea Craiova: „Echipa a căzut puțin mental după ce s-a întâmplat aseară. Cu siguranță nu acesta era primul 11, dacă se juca meciul cu Botoșani, dar sunt siguri că vom remedia situația.

Mihăilă a avut o mică problemă, de-asta am vrut să nu-l forțez. Se poate întâmpla orice, cine știe ce se poate întâmpla peste 2-3 etape, nu e cea mai bună perioadă și nu știu dacă e cel mai bine să se continue cu acest campionat, nu e ușor”.

ADVERTISEMENT

UPDATE, 12 iunie,ora 20:20 / Chindia Târgoviște reușește să câștige meciul amical cu Universitatea Craiova, 1-0. Unicul gol al meciului a fost marcat de Valmir Berisha în minutul 12.

Oltenii au dominat partida, dar nu au reușit să înscrie, deși au lovit o dată bara transversală și au mai avut alte câteva ocazii mari de gol.


UPDATE, 12 iunie, ora 19:20 / A început a doua repriză din Universitatea Craiova – Chindia Târgoviște.


Minutul 60: Pauză! Universitatea Craiova a dominat prima repriză, dar nu a reușit să fie decisivă și să îl învingă pe Marian Aioani. Chindia a deschis scorul prin Valmir Berisha, în timp ce oltenii au lovit bara transversală prin Alexandru Mateiu.

Imagine din Universitatea Craiova - Chindia Târgoviște
Imagine din Universitatea Craiova – Chindia Târgoviște
Imagine din Universitatea Craiova - Chindia Târgoviște
Imagine din Universitatea Craiova – Chindia Târgoviște

Minutul 44: Valmir Berisha, autorul golului Chindiei, a ieșit de pe teren după ce a resimțit niște probleme la gleznă. A fost înlocuit de Daniel Florea.


Minutul 28: Alexandru Mateiu trimite în bara transversală, după o centrare perfectă din corner al lui Alexandru Cicâldău. Scorul rămâne 1-0 pentru Chindia Târgoviște.


MInutul 12: Valmir Berisha deschide scorul cu un șut de la marginea careului! Universitatea Craiova – Chindia Târgoviște 0-1.


UPDATE, 12 iunie 18:04 / Meciul amical dintre Universitatea Craiova și Chidnia Târgoviște a început acum.

Arbitrul de centru este Silviu Buzărnescu, ajutat de Radu Vitan și Adrian Marcu.

? #LIVE: Universitatea Craiova – Chindia Târgoviște.#SustineStiinta #AsaELaCraiova #CampioniLaSuporteri

Posted by Universitatea Craiova on Friday, June 12, 2020


Universitatea Craiova – Chindia Târgoviște, meci amical

Cu partidele din campionatul intern amânate după cazuri de coronaavirus la adversarele lor, Universitatea Craiova și Chindia Târgoviște au ajuns la un acord pentru a disputa un meci amical în care fiecare repriză va dura 60 de minute.

Tehnicianul italian al Craiovei, Cristiano Bergodi, a decis să înceapă meciul în următoarea formulă de echipă: Pigliacelli – Mitran, Bălașa, Cosic, Bancu – Mateiu, Cicâldău, Nistor – Bărbuț, Koljic, Ivan.

De partea cealaltă, antrenorul Chindiei Târgoviște, Viorel Moldovan, va trimite în teren următorii 11 jucători: Aioani – Martac, Benga, Diallo, Ioniță – Rață, Bic, Dangubic – Neguț, Ivancic, Berisha.

De ce nu se joacă amicalul pe ”Ion Oblemenco”

Universitatea Craiova urma să dispute primul meci oficial după trei luni de pauză, în fața formației FC Botoșani, vineri, de la ora 20:00, pe stadionul ”Ion Oblemenco”. Din păcate, medicul oaspeților, Petre Rădăucean, a fost confirmat pozitiv la testul de coronavirus, astfel că partida a fost amânată.

Oficialii olteni au decis să joace un amical cu Chindia Târgoviște, iar locul de desfășurare ar fi urmat să fie arena „Ion Oblemenco”, dar Primăria Craiova nu o lasă pe Universitatea să dispute amicale pe stadionul modern al Băniei.

Liga Profesionistă de Fotbal a venit cu  precizări de ultimă oră după ce întâlnirea Universitatea Craiova – FC Botoșani, din etapa a treia a play-off-ului, a fost amânată și a anunțat că moldovenii nu vor pierde meciul la ”masa verde”.

Chindia Târgoviște ar fi trebuit să joace sâmbătă, în deplasare, cu Dinamo București, dar partida a fost amânată după ce magazionerul ”câinilor” a fost infectat cu COVID-19. De asemenea, trupa lui Adrian Mihalcea nu va juca nici meciul cu Hermannstadt de săptămâna viitoare.

Problemele de la Dinamo par să fie fără sfârșit. După problemele financiare grave, restanțe salariale, datorii și amenințarea falimentului, din informațiile FANATIK “câinii” au intrat în izolare pentru cinci zile.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova câștigă titlul este 7,00. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT