Life

Urările inedite de Crăciun ale vedetelor. Ce transmit Anca Serea, Simona Gherghe, Andra sau Andreea Esca

Anca Serea, Simona Gherghe, Andra și Andreea Esca au transmis urări inedite de Crăciun. Iată ce au postat vedetele în mediul online în această zi de sărbătoare!
25.12.2021 | 13:52
Urarile inedite de Craciun ale vedetelor Ce transmit Anca Serea Simona Gherghe Andra sau Andreea Esca
ADVERTISEMENT

Anca Serea, Simona Gherghe, Andra și Andreea Esca, dar și alte vedete, au postat urări inedite de Crăciun pentru cei care le urmăresc în mediul online.

Fie că s-au fotografiat singure sau alături de familie, vedetele nu au uitat să le transmită urmăritorilor gânduri bune cu această ocazie.

ADVERTISEMENT

Iată doar câteva dintre numele cunoscute din showbiz care au postat mesaje speciale în această zi de sărbătoare.

Anca Serea, Simona Gherghe, Andra și Andreea Esca, urări inedite de Crăciun

Andra și Cătălin Măruță s-au fotografiat alături de cei doi copii, Eva și David, lângă bradul de Crăciun. Cei doi au scris urări emoționante în dreptul imaginilor postate pe rețelele sociale.

ADVERTISEMENT

„Crăciunul ne face să ne privim cu alți ochi familia, să ne bucurăm mai mult de cei din jurul nostru. Mai mult decât orice, vrem sa ii vedem fericiți pe cei pe care ii iubim.

De aceea, aș vrea ca sărbătoarea să nu se termine niciodată! Vă urez un Crăciun fericit, să fie lumină si dragoste în căminul vostru!”, a scris Andra pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Și soțul juratei de la Românii au talent, Cătălin Măruță, a scris un mesaj special de sărbători.

„Să vedem mereu partea frumoasă a vieții, așa cum facem de Crăciun. Toți, împreună, fericiți că ne avem unul pe celălalt! Să aveți un Crăciun liniștit, cu multă căldură în suflete!”, a scris prezentatorul de la Pro TV.

ADVERTISEMENT

Andreea Marin le-a făcut fanilor o urare specială pe rețelele de socializare. „Zâna Surprizelor” s-a fotografiat lângă bradul de Crăciun, iar în dreptul imaginii a postat o descriere emoționantă cu ocazia sărbătorii Nașterii Domnului.

„Crăciun minunat, dragii mei! Care e clipa pe care o iubiți și care a devenit tradiție când faceți pregătirile pentru această zi?

Pentru mine, e nelipsit același gest pe care îl iubesc în fiecare an, de când Violeta mea era un boț de om și am primit un glob, făcut de o prietenă dragă, cu chipul fetei mele, pornind de la fotografia ei de când era de-o șchioapă.

Ei, pentru mine, clipa în care așez acest glob în brad e atât de prețioasă și îmi aduce atâta bucurie, nu mă satur de ea niciodată.

Sunt curioasă, care e secunda voastră în care sufletul e plin din timpul pregătirilor? Un gând bun, sănătate și pace în suflete! O îmbrățișare caldă!”, a scris Andreea Marin.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Andreea Marin (@andreeamarinromania)

Simona Gherghe, Crăciun alături de familie

Și fosta prezentatoare de la Acces Direct, Simona Gherghe, și-a petrecut Crăciunul împreună cu familia. Moderatoarea de la Antena 1 a postat câteva fotografii alături de soțul ei, Răzvan Săndulescu. În fotografie apare și Moș Crăciun, spre bucuria celor doi copii.

„Magie si bucurie! Crăciun de poveste vă dorim!”, a transmis prezentatoarea reality show-ului Mireasa, difuzat la Antena 1.

Roxana Nemeș își petrece și ea sărbătorile alături de familie. Fosta concurentă de la Bravo, ai stil! Celebrities și Survivor România a postat un videoclip în care se distrează alături de câțiva dintre membrii familiei.

Blondina a plecat în Elveția la Crăciun, la surorile și nepoții ei, alături de care petrece clipe de vis.

„Crăciun fericit, dragilor! Big and crazy family (n.r. familie mare și nebună)!! Cel mai frumos timp, e cel petrecut cu familia!”, a scris Roxana Nemeș pe Instagram.

Ce „cadou” special a primit Anca Serea

Nici soția lui Adi Sînă nu a uitat să le transmită internauților „Crăciun fericit”. Anca Serea a postat un mesaj special pe Instagram, acolo unde s-a fotografiat împreună cu fiica ei.

Bruneta a ținut să le amintească internauților că familia este cea mai importantă de Crăciun, nu cadourile. Cel mai mult contează momentele petrecute alături de cei dragi de sărbători, așa cum a subliniat vedeta.

David, fiul cel mare al Ancăi Serea, a venit acasă de Crăciun, iar vedeta este foarte fericită, acesta fiind adevăratul cadou, faptul că a avut toată familia acasă.

„Crăciunul este în primul rând despre familie, despre clipe frumoase și memorabile petrecute alături de cei dragi!

Mai apoi urmează cadourile, masa tradiționala si restul…Pentru mine cadoul perfect din acest Crăciun a fost David, care a venit acasă și ne-am întregit familia.

Atunci când suntem cu toții împreună, de la mic la mare, simt că nu-mi mai trebuie absolut nimic. Nu vă doresc mese îmbelșugate, nici cadouri scumpe, ci să fiți sănătoși și să îi aveți alături pe oamenii dragi.

Să vă odihniți, să vă bucurați, să prețuiți fiecare clipă, căci Crăciunul este de fapt despre cea mai bună veste din lume: Nașterea Domnului Nostru Iisus Hristos! Crăciun fericit, va îmbrățișez! Crăciun Fericit!”, a scris Anca Serea.

Andreea Esca s-a fotografiat alături de copii

Andreea Esca a postat fotografii alături de cei doi copii, Alexia Eram și Aris Melkior, care reprezintă cel mai frumos cadou pentru știrista de la Pro TV.

Prezentatoarea TV este împlinită atât în plan personal, cât și profesional. Andreea Esca are o familie frumoasă și se bucură de fiecare clipă petrecută împreună cu cei dragi.

„Cadourile mele de toate sarbatorile. Vă iubesc! Crăciun fericit!”, a postat vedeta de televiziune pe Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Andreea Ioana (@andreeaesca)

Cleopatra Stratan a postat o imagine de familie cu ocazia Crăciunului, alături de un scurt mesaj prin care le urează urmăritorilor „Crăciun fericit”.

Este primul Crăciun pe care cei doi îl petrec împreună în calitate de soț și soție. Cleopatra Stratan și partenerul ei și-au unit destinele în vara acestui an.

„Crăciun fericit tuturor!”, a scris Cleopatra Stratan pe Instagram, în dreptul unei fotografii alături de Edward Sanda, soțul ei, dar și de Pavel Stratan, tatăl ei, și Cezar, fratele ei mai mic.

Andreea Bălan, sărbători alături de fetițe

Andreea Bălan a postat mai multe fotografii alături de fiicele ei și ale lei George Burcea, pe care le-a îmbrăcat ca pe niște prințese.

„Sărbători Fericite, dragilor! În familie, cu cei dragi, cu iubire și cu voie bună! Să va aducă Moșul tot ce vă doriți! Vă pupăm și vă iubim! Distracție plăcută orice ați face! (…)

Iubirea este totul, iar copiii sunt cea mai importanta realizare în această viață. Fericire, împlinire vă doresc și tot binele din lume! Crăciun Fericit tuturor!”, a scris îndrăgita cântăreață pe Instagram.

Adela Popescu și Radu Vâlcan se bucură de sărbători împreună cu cei trei băieți pe care îi au împreună, Alexandru, Andrei și Adrian. Moderatorul de la Insula Iubirii a postat o imagine sugestivă de sărbători, alături de un mesaj amuzant.

„Sarmale…pardon, Sărbători frumoase să aveți!”, a scris prezentatorul pe Instagram, în dreptul unei imagini cu soția sa, Adela Popescu, în timp ce se bucurau de preparatele tradiționale de Crăciun.

Cum își petrec Vulpița și Viorel Crăciunul

Vulpița Veronica a publicat și ea o fotografie în Ajunul Crăciunului. Soția lui Viorel Stegaru le-a transmis „Crăciun fericit” celor care o urmăresc pe rețelele de socializare.

După ce a devenit cunoscută prin intermediul aparițiilor la Acces Direct, alături de soțul ei, Vulpița s-a întors acasă, la Blăgești, acolo unde se ocupă de creșterea celor doi copii, un băiat și o fetiță.

Chiar și după ce nu a mai apărut la emisiunea difuzată la Antena 1, tânăra a ținut legătura cu internauții prin intermediul rețelelor sociale și postează regulat, așa cum a făcut și de data aceasta.

„Crăciun fericit la toți!”, a scris soția lui Viorel Stegaru pe Instagram, în dreptul unei fotografii cu ea.

ADVERTISEMENT