Sport

Care va fi următorul manager demis în Premier League. Două nume uriașe pe lista favoriților la casele de pariuri

Două nume mari, Steven Gerrard și Jurgen Klopp, riscă, în opinia caselor de pariuri, să aibă soarta lui Thomas Tuchel, aflat deja pe lista managerilor demiși în Premier League.
13.10.2022 | 13:49
Care va fi urmatorul manager demis in Premier League Doua nume uriase pe lista favoritilor la casele de pariuri
Două nume mari, Gerrard și Klopp, sunt cotați între ”favoriți” să devină următorul manager demis în Premier League. Foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

S-au scurs doar nouă etape din Premier League și am consemnat deja trei schimbări de manageri în Premier League. Fără îndoială, cea mai notabilă l-a vizat pe Thomas Tuchel. Căruia i s-ar putea alătura, dacă luăm drept reper opnia bookmakerilor, un alt nume mare.

Steven Gerrard prima opțiune, Jurgen Klopp pe patru, pe lista cotelor pentru următorul demis în Premier League

Fără îndoială, modul în care s-a metamorfozat Chelsea după sosirea lui Graham Potter, le poate da idei proprietarilor de echipe din Premier League.

ADVERTISEMENT

Dintr-o echipă care, sub conducerea lui Tuchel, ”șchiopăta” în campionat, și a cedat, 0-1, la Zagreb, în Liga Campionilor, fosta câștigătoare a Ligii Campionilor s-a transformat într-o formație de neînvins.

Doar în primul joc cu Potter pe bancă n-a câștigat. A fost 1-1 cu Salzburg. Au urmat patru succese la rând, ultimele trei la zero. Iar două dintre ele în fața lui AC Milan, campioana din Serie A.

ADVERTISEMENT

Într-o formă departe de așteptări sunt însă și alte echipe. Iar bookmakerii au început să ofere deja propuneri legate de următorul manager demis.

Nume sub presiune

Iar lista este deschisă de un nume mare. Steven Gerrard (cota 1.80), cel care a lăsat Rangers FC, pentru a forma la Aston Villa o garnitură capabilă să revină în cupele europene.

ADVERTISEMENT

A terminat însă stagiunea trecută doar pe locul 14. Iar acum, cu doar 9 puncte în cont, ocupă locul 16. La 3 lungimi de pozițiile care duc în Championship. Și, în weekend, vine Chelsea.

Îl urmează, Ralph Hasenhuttl, de la Southampton, cu cota 2.50. Formație care, în august, se număra pe lista celor care băteau formația lui Tuchel. Dar care, ulterior, a cedat patru jocuri la rând. Și este pe 17.

ADVERTISEMENT

Deloc surprinzător, între favoriți este și antrenorul lui Leicester, Brendan Rodgers (4.50). O formație care se numără în clubul select al celor care au câștigat Premier League, FA Cup și Cupa Ligii în acest secol. Din care fac parte doar cinci formații.

În acest sezon însă au o victorie, o remiză și șapte înfrângeri. Astfel că formația care câștiga titlul în 2016 ocupă ultima poziție a ierarhiei.

Pe poziția a patra regăsim un alt nume mare. Este vorba despre Jurgen Klopp, care primește cota 16.00. Căci Liverpool, formație care a luptat până în ultimul moment pentru patru trofee sezonul trecut, se află pe locul 10 în Premier League, cu doar 10 puncte în cont.

ADVERTISEMENT
Tags: