Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Val de reacții după discursul virulent al lui Cristi Balaj: “I-a ajuns cuțitul la os”

CFR Cluj nu a mai câștigat de 4 etape, iar presiunea începe să își spună cuvântul. Președintele CFR-ului, Cristi Balaj, a avut un discurs dur la adresa arbitrajului.
03.12.2023 | 18:07
Val de reactii dupa discursul virulent al lui Cristi Balaj Ia ajuns cutitul la os
VAL DE REACTII dupa DISCURSUL VIRULENT al lui Cristi Balaj. foto: colaj fanatik.ro
ADVERTISEMENT

CFR Cluj a pierdut dramatic duelul cu Universitatea Craiova. Formația pregătită de Mandorlini a atacat pe tot parcursul meciului și s-a văzut învinsă în ultimele minute ale partidei. În urma ultimei înfrângeri, clujenii au ajuns la 4 meciuri fără victorie în Superliga.

Balaj, discurs dur la adresa arbitrajului

“L-am auzit de multe ori în emisiune la noi și mă gândeam că dacă o să ajung conducător o să am același tip de discurs. Pentru că dânsul nu exagerează în nici o parte. La un moment dat simți nevoia să întreci un pic.

ADVERTISEMENT

Îmi plăcea și faptul că în momentul în care domnul Dan Petrescu mai sărea calul câte o dată spunea că a greșit. E clar că e foarte supărat pe arbitraj și ca și conducător de club trebuie să ai și reacții mai dure”, a declarat Florin Gardoș.

Cristian Balaj a luat atitudine la finalul duelului dintre Universitatea Craiova și CFR. Președintele clujenilor a acuzat arbitrajul despre care a spus că a influențat rezultatul final. Discursul lui Balaj i-a luat prin surprindere pe invitații platoului FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova – CFR Cluj s-a terminat 1-0

“Dar, e adevărat, nu știu câți conducători de club ar recunoaște că trebuia să ia al doilea galben Tachtsidis. Și atunci nu ai cum să te gândești cu faptul că nu e subiectiv atunci când vorbește de roșu”, a punctat Florin Gardoș.

“CFR-ul nu prea juca și câștiga, acum a jucat foarte bine și uite că a pierdut cu 1-0. Cristi Balaj este un conducător cu un discurs echilibrat, dar azi cred că i-a ajuns cuțitul la os. A adus aminte de cei doi pe care îi acuză, pe Popa și pe Cojocaru.

ADVERTISEMENT

A și spus că Comisia Centrală a luat atitudine și l-a scos de la delegări pe cel care a greșit la Iași la golul de 4-3, dar nu îl încălzește. La Iași a pierdut 2 puncte, ieri probabil dacă se dădea roșu nu pierdea meciul, sunt mai multe lucruri”, a declarat Valeriu Răchită.

“Meciul de ieri nu cred că a fost arbitrat așa rău, sau să îi fure cineva. Nu au dat ei cu mingea în poartă și e o greșeală că nu a fost chemat arbitrul la VAR să vadă agresivitatea. Poate în timpul alergării arbitrul de ieri poate nu a văzut agresivitatea dintre cei doi jucători. E normal să își apere clubul”, a punctat Adrian Ilie.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA este în fiecare luni, marți și vineri pe FANATIK.RO. Emisiunea este live de la 10:30 și se poate vedea, în aceeași zi, în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Discursul lui Balaj a fost analizat la Fanatik Superliga

ADVERTISEMENT