Sport

Valentin Mihăilă a vorbit despre viitorul său: “Pentru mine a fost un sezon dificil la Parma!”

Valentin Mihăilă a avut un sezon dificil, fiind măcinat de accidentări. Atacantul Parmei a vorbit despre viitorul său, spunând că vrea să rămână şi să joace mai mult.
19.05.2023 | 18:20
Valentin Mihaila a vorbit despre viitorul sau Pentru mine a fost un sezon dificil la Parma
Valentin Mihăilă, în tricoul Parmei. Sursa: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Parma l-a transferat în octombrie 2020 pe Valentin Mihăilă de la Universitatea Craiova pentru o sumă fabuloasă: 9,1 milioane de euro. Atacantul român nu a dat randamentul aşteptat, având probleme importante cu accidentările.

Valentin Mihăilă speră la promovarea în Serie A: “Vom juca în play-off, unde orice se poate întâmpla”

În vârstă de 23 de ani, Valentin Mihăilă a acordat un interviu pentru site-ul oficial al Parmei în care a vorbit despre sezonul dificil pe care l-a avut, spunând că în stagiunea viitoare îşi doreşte să rămână alături de echipa din Emilia-Romagna:

ADVERTISEMENT

“Vrem să câștigăm ultimul meci. Ne dorim să terminăm puțin mai sus, pe locul patru. Apoi, vom juca în play-off, unde orice se poate întâmpla. A fost un sezon dificil pentru mine, începusem foarte bine, dar apoi au urmat accidentările.

Acum sunt bine, mă antrenez cu echipa, însă îmi doresc să joc mai mult pentru a ajuta echipa. Atmosfera este diferită acum. Suntem un grup mai unit decât eram la începutul sezonului.

ADVERTISEMENT

“Viitorul meu? Am contract cu Parma și rămân aici”

Acum suntem o echipă puternică. Vorbesc des cu antrenorul Pecchia despre multe lucruri, atât în ceea ce privește poziția mea de extremă, cât și cum să mă apăr.

Nu mi-e teamă de niciun adversar în play-off. Toți sunt puternici, dar și noi suntem. Îmi place să joc meciuri cu echipe puternice. Toată lumea are șanse în play-off și se va juca până la final.

ADVERTISEMENT

Viitorul meu? Am contract cu Parma și rămân aici. Nu vreau să vorbesc despre asta, mă gândesc să joc doar la Parma”, a spus Valentin Mihăilă pentru site-ul oficial al echipei din Emiglia-Romagna.

Vali Mihăilă nu a mai jucat de un an la naţională!

Valentin Mihăilă a avut evoluţii excelente în startul acestui sezon, dar un şir de accidentări musculare l-au scos din circuit pentru internaţionalul român, care a bifat doar 16 meciuri în actuala stagiune.

ADVERTISEMENT

Atacantul în vârstă de 23 de ani este şi unul dintre oamenii de bază ai lui Edi Iordănescu la echipa naţională, dar din cauza accidentărilor nu a mai prins un meci din tricoul primei reprezentative din iuni 2022.

ADVERTISEMENT