Life

Valentin Sanfira a dat lovitura când a luat-o de soție pe Codruța! Cum arată vedeta, fără picătură de machiaj! Foto

Valentin Sanfira a știut ce să aleagă. Codruța Filip, cu care recent și-a unit destinele și în fața lui Dumnezeu, este una dintre cele mai frumoase prezențe din showbizul românesc.
21.10.2022 | 16:58
Codruța Sanfira este una dintre cele mai frumoase prezențe feminine din România. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Valentin și Codruța Sanfira s-au cunoscut în urmă cu patru ani pe platourile de filmare de la Kanal D, iar solistul a dezvăluit că s-a îndrăgostit pe loc. Nu este de mirare, căci cântăreața este, într-adevăr, una dintre cele mai frumoase prezențe feminine din showbizul românesc. Cu un corp de invidiat și ochi albaștri, pătrunzători, l-a convins pe interpretul de muzică populară să o ia de soție, iar de curând și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu.

Valentin Sanfira, un bărbat norocos. Cât de frumoasă e soția lui, Codruța Sanfira

Valentin Sanfira a știut ce să aleagă și s-a căsătorit cu una dintre cele mai frumoase femei din showbizul românesc. Cântărețul originar din Târgu Jiu a fost cucerit de frumusețea Codruței Filip încă din prima secundă când a văzut-o, în urmă cu patru ani.

ADVERTISEMENT

Cupidon se poate spune că a fost Trandafir, care i-a avut invitați în emisiunea sa de la Kanal D. Într-un interviu, Valentina Sanfira a recunoscut că, la vederea celei care ulterior i-a devenit iubită și mai apoi soție, a rămas fără cuvinte.

 „M-am îndrăgostit de ea într-o secundă și am uitat de tot în acele clipe. Nu mi s-a întâmplat acest lucru niciodată, mai ales că eu am mai avut până acum relații și ea știe acest lucru, nu i-am ascuns nimic.

ADVERTISEMENT

M-am uitat la ea și mi-am zis în gând: ‘Doamne ce fată frumoasă și simplă, așa cum mi-am dorit eu!’”, notează stiridirecte.ro.

Nu este de mirare că Valentin Sanfira a fost fermecat. Codruța Sanfira, în vârstă de 26 de ani, este talentată, făcându-se remarcată la numeroasele concursuri de muzică la care a participat de-a lungul timpului. Artista s-a născut într-o familie pasionată de muzică, care a susținut-o în cariera sa.

ADVERTISEMENT

Soția cântărețului din Târgu Jiu, însă, a cochetat și cu modellingul, bifând mai multe apariții pe podium. Codruța Sanfira are aproape 1.80 m înălțime și un corp pe care multe puștoaice ar putea fi invidioase. Pe lângă picioarele lungi și talia de viespe, artista are și un chip angelic.

Codruța Sanfira, imagini demne un fotomodel

Cu un zâmbet care ar putea cuceri pe oricine și ochi mari, de un albastru pătrunzător, Codruței Sanfira îi place să pozeze și nu fuge din fața obiectivului camerei foto.

ADVERTISEMENT

Pe contul său de Instagram, aleasa inimii lui Valentin Sanfira publică adesea imagini cu ea. În momentul de față, cei doi îndrăgostiți se bucură de luna de miere în Maldive.

Codruța a distribuit mai multe fotografii în care apare în costum de baie și nemachiată, iar utilizatorii platformei i-au admirat frumusețea naturală.

„Superbitate!”, „Frumoasă foc!”, „Foarte frumoasă”, „Superbă”, sunt doar o parte din comentariile primite de Codruța Sanfira la ultima postare din social-media.

Codruța Sanfira, frumoasă și deșteaptă

Nu doar vocea și talentul său o recomandă pe Codruța Sanfira, ci și inteligența. Ea a absolvit  Facultatea de Drept din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași și a fost consilier al vicepreședintelui Curții de Conturi.

În 2020, Codruța Sanfira a fost angajată de către Ministerul Sănătății pe un post de de consilier debutant la Direcţia Monitorizare, Implementare Spitale Regionale.

Potrivit newseek.ro, ea nu ar fi dat un concurs, ci ar fi primit postul doar pe bază de interviu, ceea ce a făcut să se deschidă o anchetă în cazul său. Acuzațiile au supărat-o pe Codruța Sanfira, care a răbufnit pe Facebook, acolo unde și-a expus și diplomele.

„Am studiat ani de zile, ca să ajung acum să ocup în deplină LEGALITATE un post de CONSILIER DEBUTANT, pentru care nu este necesară EXPERIENȚĂ, ci sunt cerute doar studii în științe sociale (unde intră și DREPTUL) sau inginerești, nicidecum STUDII MEDICALE”, scria Codruța Sanfira pe Facebook, la momentul respectiv.

Codruța și Valentin Sanfira s-au căsătorit religios pe 15 octombrie 2022

Pe 15 octombrie 2022, Codruța și Valentin Sanfira și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu. Momentul s-a lăsat așteptat încă din 2020, atunci când cei doi s-au căsătorit civil, însă au amânat cununia religioasă de mai muște ori din cauza pandemiei.

În ziua cea mare le-au fost alături aproximativ 500 de persoane, cu dare de mână, de altfel. Din informațiile de FANATIK, proaspeții însurăței au strâns în jur de 125.000 de euro de la invitați.

Totodată, mireasa a strălucit în două ținute create special pentru ea de Cera Mihăilescu în numai trei săptâmâni. Renumita creatoare de modă a făcut pentru Codruța Sanfira o rochie inedită, împodobită cu trandafiri supradimensionați, pentru care a fost nevoie de 100 de metri de material.

De altfel, pentru petrecere, Codruța Sanfira a îmbrăcat o pereche de pantaloni, asortați cu o rochie-sacou, o pălărie și mănuși lungi.

ADVERTISEMENT