Sport

Valeriu Iftime, amenințări în direct la tv pentru Mihai Teja: „Dacă mai face așa, îl dau afară!”

Valeriu Iftime l-a amenințat în direct la TV pe Mihai Teja după remiza din partida Chindia Târgoviște - FC Botoșani, scor 2-2.
28.10.2022 | 21:00
Valeriu Iftime amenintari in direct la tv pentru Mihai Teja Daca mai face asa il dau afara
Valeriu Iftime, amenințări în direct la tv pentru Mihai Teja. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Patronul moldovenilor își dorește ca echipa lui să joace un fotbal spectaculos și l-a făcut fricos pe Mihai Teja, despre care a spus și că a gestionat greșit relația cu presa, când s-a enervat pe reporteri.

Valeriu Iftime, amenințări în direct la tv pentru Mihai Teja

Valeriu Iftime l-a amenințat pe Mihai Teja cu demiterea, după ce antrenorul lui FC Botoșani a avut o ieșire nervoasă la adresa reporterilor, după remiza din duelul cu Chindia Târgoviște, scor 2-2.

ADVERTISEMENT

Acesta l-a numit pe Mihai Teja și fricos, pentru felul în care a abordat ultimele minute ale confruntării: „E pur și simplu de cascadorii râsului ce a făcut Pap, dar sunt obișnuit cu el, e un băiat bun, ne scoate altădată, nu sunt supărat pe el.

Sunt supărat pe ei că s-au retras mult prea mult. L-am rugat pe Mihai să îi facă să joace fotbal, nu vreau nimic altceva, nimeni nu i-a cerut nimic altceva. Schimbările au fost fricoase. Dacă ar fi un campionat al fricoșeniei, Mihai Teja ar fi campion mondial la asta”.

ADVERTISEMENT

„Niciun antrenor nu trebuie să se enerveze după ce primește întrebări de la reporteri. Eu i-am spus că vreau să joace fotbal, că vreau să văd că se leagă 7-10 pase. Trebuie să îi antrenezi cumva, ai jucători.

Când ai 2-1… faci niște greșeli atât de fricoase. Eu am și spus să ne egaleze dacă suntem fraieri. Impardonabil să joci fricos.

ADVERTISEMENT

Mai bine retrogradezi decât să joci așa. Nu îmi place să văd că ne chinuie Târgoviște cu centrări. Aveam o frică nebună să nu cumva să ne atace. Mihai e un băiat deștept, eu cred că are o problemă de frică”, a mai spus Valeriu Iftime, la TV DigiSport.

„Nu am două fețe, confirm că rămâne!”

Valeriu Iftime a continuat și a confirmat că Mihai Teja va rămâne în continuare la echipă, însă l-a avertizat dur: „Nu am două fețe, confirm că rămâne, dar dacă mai vorbește urât cu presa, îl dau afară.

ADVERTISEMENT

Suntem într-o lume normală, un prost vine să dea banii și să țină echipa. Fotbalul e făcut pe goluri, pe spectacol”.

„Nu am vrut să-l aducem pe Marius, aștept să vină la mine ca un prieten, nu ca un salvator. Frica lui Teja o operăm, nu știu ce să facem”, a mai spus Valeriu Iftime.

ADVERTISEMENT