Fotbal intern

Valeriu Iftime, scos din sărite de arbitrajul din Botoșani – FCSB: ”Un asemenea măcelar te pune la punct!”

06.05.2021 | 23:51
Valeriu Iftime scos din sarite de arbitrajul din Botosani  FCSB Un asemenea macelar te pune la punct
ADVERTISEMENT

Patronul clubului FC Botoșani, Valeriu Iftime, a pus tunurile pe arbitraj după eșecul echipei sale cu FCSB și crede că Adrian Cojocaru a avut trei greli majore în defavoarea moldovenilor.

”Roș-albaștrii” s-au impus în Moldova cu 3-1 și rămân aproape de liderul CFR Cluj. Echipa lui Toni Petrea are 43 de puncte, cu două mai puține decât campioana României.

ADVERTISEMENT

Finanțatorul Gigi Becali a intrat în contre în direct la TV cu Ion Crăciunescu din cauza arbitrajului de la meciul Botoșani – FCSB și consideră că cel de-al doilea penalty primit de formația sa a fost extrem de clar.

Arbitrajul lui Adrian Cojocaru în meciul cu FCSB 1-3 l-a scos din sărite pe Valeriu Iftime

Valeriu Iftime a lansat cuvinte grele la adresa arbitrului Adsrian Cojocaru, pe care îl acuză că a viciat rezultatul în partida cu FCSB și consideră că elevii lui Marius Croitoru au un complex în fața ”roș-albaștrilor.

ADVERTISEMENT

”Cred că sunt două, trei faze de arbitraj în defavoarea noastră. Fault la Roman, penalty pentru noi, apoi n-a fost fault la Olaru, la penalty-ul cu numărul 2. Mai este o altă gafă, Andrei Chindriș e călcat pe gambă de Radunovic, mingea era în joc”, a declarat Iftime pentru gsp.ro.

”Mi-e atât de lehamite, sunt atât de trist, pentru că lucrurile duc în alte speculații. Dar ce poți să spui pentru un asemenea arbitru? Ce fac eu acum, că nu mă mai mult lupt la locul 4? Eu plătesc, țin echipa, dar cu ce cuvinte să vorbesc acum? Sunt greșeli castastrofale! A fost un meci câștigat de arbitru. Un asemenea măcelar te pune la punct!”, a continuat el.

ADVERTISEMENT

Iftime crede că Botoșani merită locul 4

”Dacă analizezi atent meciul, poți într-adevăr să vezi niște greșeli impardonabile la Braun. Dar poți să îi zici lui Braun, din Germania, că e pro FCSB? Nu îl mănâncă ceilalți? Dacă noi credem că Botoșani și Clinceni suntem cu FCSB, iar Sepsi cu CFR Cluj… Într-adevăr, sunt și niște greșeli de care cârcotașii pot vorbi.

Noi avem un complex față de FCSB. Am jucat prost 30 de minute, apoi am încercat să jucăm fotbal. Vrem să o facem, dar mai și greșim. Cred că merităm locul 4, dar cu asemenea evenimente e greu”, a încheiat Valeriu Iftime.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali a negat acuzațiile de ”blat” după victoria FCSB-ului în fața celor de la FC Botoșani, scor 3-1, iar patronul ”roș-albaștrilor” spune că nici dacă i s-ar fi propus, nu ar fi acceptat.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Academica Clinceni: 1,98 este cota pentru „total goluri: 3-6”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT