Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Vassaras, omul cheie în calificarea României la Euro 2024?! “El ne-a dat grupa asta”

Naționala României a primit o grupă ușoară în preliminariile Euro 2024, iar Dumitru Dragomir a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA că totul i se datorează lui Kyros Vassaras.
14.10.2023 | 16:52
Vassaras omul cheie in calificarea Romaniei la Euro 2024 El nea dat grupa asta
Naționala României a primit o grupă ușoară în preliminariile Euro 2024, iar Dumitru Dragomir a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA că totul i se datorează lui Kyros Vassaras. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

”Tricolorii” nu au reușit decât un 0-0 în meciul de la Budapesta cu Belarus și au ratat o ocazie importantă de a pune un avans important față de contracandidatele pentru calificarea la turneul final.

Kyros Vassaras, personaj principal în calificarea României la Euro 2024

Intrat prin telefon la cea mai recentă ediție a emisiunii FANATIK SUPERLIGA, Dumitru Dragomir a mărturisit că Kyros Vassaras a jucat un rol important în grupa lejeră pe care naționala României a primit-o în preliminariile Euro 2024.

ADVERTISEMENT

”Ca valoare, jucătorii noștri sunt cu mult peste cei ai adversarului. Nimeni nu știe că din punct de vedere politic, Burleanu a făcut bine cu Vassaras. Pentru că Vassaras a făcut de așa natură să avem grupa asta, Vassaras bagă arbitrii care sunt cu noi pe față.

Aseară nu a fost un fault în preajma careului să o pună și ăsta pe var. N-am văzut în viața mea așa ceva, numai jucători lenți, numai jucători care nu intră în combinații, care încearcă imposibilul și greșesc”, a declarat Dragomir, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Tunurile pe Edi Iordănescu

Dumitru Dragomir a dat de pământ cu selecționerul Edi Iordănescu și s-a luat și de conducerea FRF. Fostul președinte LPF este de părere că echipa nu a fost făcută bine și susține că și schimbările au fost greșite.

”Când ai niște nulități care conduc fotbalul, nu ai cum să ai rezultate. Am făcut de așa natură, astfel că unul dintre cei care au stat în tribună, în Ungaria, a înregistrat tot ce se vorbește și ce s-a strigat de către Stoichiță. Singurul care avea dreptate era numai Stoichiță. Am pus tot ce a strigat el în paralel cu meciul și nu a greșit o dată.

ADVERTISEMENT

Trebuia să mai strige să nu facă (n.r. – Edi Iordănescu) schimbările pe care le-a făcut. Eu am ținut cu Edi foarte mult, numai că aseară, dacă a făcut el, înseamnă că a greșit enorm. Dacă l-a influențat cineva, mai rău este”, a spus Dragomir, la FANATIK SUPERLIGA.

Într-o relatare telefonică de la Budapesta, Cristi Coste a punctat la emisiunea FANATIK SUPERLIGA faptul că jucătorii naționalei au fost marcați de rezultatul de egalitate din întâlnirea Belarus – România 0-0, în ciuda faptului că șanse de calificare la Euro 2024 există în continuare.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI este în direct în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, pe site-ul nostru. Emisiunea va fi în premieră de la ora 17:30 și pe canalul de YouTube, dar și pe pagina de Facebook.

Vassaras, ajutor important pentru România

ADVERTISEMENT